Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezinta: Larisa Pop, eArome.ro

Platforma mamprenoare.eu aduna la un loc afaceri din toate domeniile si din toate colturile tarii. Prin intermediul acestor interviuri dorim sa va prezentam antreprenorul care sta in spatele afacerii cu ideile, satisfactiile, dar si provocarile sale, mai ales in aceasta perioada de criza.

Cum te numesti, de unde esti si ce afacere ai? 

Ma numesc Larisa Pop, sunt din Tg. Mures si sunt fondatoarea magazinului online de uleiuri esentiale pure si aromaterapie www.earome.ro.

Cum ti-a venit ideea acestei afaceri? 

Ideea acestei afaceri a pornit de la baietelul meu, care a avut in repetate randuri probleme cu alergiile respiratorii si cu crize astmatice. Astfel, cautand solutii sa il ajut, am descoperit lumea minunata a uleiurilor esentiale. Dupa ce am trecut printr-un sistem MLM si un alt magazin online, am decis sa pornesc pe cont propriu, si astfel s-a nascut eArome.ro. Desi drumul nu a fost cel mai lin, pot spune ca decizia de a-mi incepe propria afacere singura s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat pana acum.

Ce produse si servicii oferi si cui te adresezi?

Magazinul eArome.ro pune la dispozitia publicului uleiuri esentiale pure si terapeutice, 100% naturale si certificate BIO, precum si alte produse conexe aromaterapiei: difuzoare ultrasonice pentru uleiuri esentiale, uleiuri vegetale, accesorii. Magazinul se adreseaza tuturor celor interesati de tratamente naturiste, un stil de viata sanatos si alternative naturale la produsele ce se gasesc in magazine.

Cu ce vii tu diferit pe piata? 

eArome.ro a fost primul magazin online din domeniu care a pus la dispozitia clientilor garantia puritatii, publicand pe site analizele chimice ale uleiurilor esentiale comercializate. Punem mare accent pe transparenta si informare si cautam sa facem cat mai usoara folosirea uleiurilor esentiale de catre clientii nostri. Astfel, site-ul cuprinde o sectiune de retete si un blog, si avem publicate si cateva materiale informationale foarte utile. Si, bineinteles, stam la dispozitia celor care doresc sa afle mai multe - ne pot contacta oricand pe email, social media sau telefonic.

Care a fost cea mai mare satisfactie a ta ca antreprenor?

Cea mai mare satisfactie a mea ca antreprenor vine din doua directii. Prima o reprezinta, evident, clientii. Faptul ca am crescut foarte rapid ca numar de clienti si de comenzi, iar feedbackurile (afisate si pe site) sunt pozitive, ne ofera certitudinea ca facem lucrurile bine. A doua directie din care am obtinut satisfactie este feedbackul primit de la alti antreprenori, unii chiar din domenii conexe noua (IT, marketing online, ecommerce etc). Au fost destul de multi cei care mi-au spus ca le place site-ul eArome.ro, ca il considera un site bine facut, cu informatii cuprinzatoare, user-friendly. Toate aceste aprecieri imi ofera carburantul de care am nevoie pentru a-mi duce munca mai departe, spre mai bine.

Ce ai facut diferit in aceasta perioada de criza pentru a supravietui?

Cred ca pot spune ca ma numar printre cei care nu au resimtit foarte acut efectele crizei. Oamenii, cautand solutii naturale de a-si mentine sanatatea si a-si intari imunitatea, au apreciat puterea si efectele uleiurilor esentiale si rolul pe care ele il pot avea in aceasta perioada. Astfel ca vanzarile noastre nu au avut de suferit.

Ca urmare, ce am facut diferit in aceasta perioada nu am facut pentru a supravietui, ci pentru a veni in sprijinul oamenilor. Intodeauna am tinut cont intai de latura umana, de beneficiul pe care putem sa il aducem in comunitate si publicului, si abia apoi de latura financiara si economica. Pornind de la nevoile din aceasta perioada, am oferit masti de protectie fata, atat disponibile spre cumparare din magazin, cat si cadou la fiecare comanda plasata in aceasta perioada. Totodata, promotiile au fost gandite in asa fel incat sa ofere cel mai bun raport calitate-pret de pe piata romaneasca la momentul actual. Incercam sa sustinem producatorii locali si economia romaneasca atat cat putem, astfel ca avem mai multe produse de la artizani locali si incurajam publicul sa se orienteze in aceeasi directie - de a sustine micii producatori locali.

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

As vrea sa transmit mamprenoarelor de pretutindeni sa isi pastreze optimismul, chiar daca lucrurile in viata lor nu sunt chiar roz momentan. Intotdeauna dupa furtuna iese soarele, asta e mersul lucrurilor si e inevitabil. Sa isi canalizeze energia spre proiectele frumoase pe care le vor putea desfasura dupa ce trece aceasta perioada. Sa isi pastreze mintea deschisa la optiuni, sa ia in considerare si variante care pana acum pareau de neluat in calcul, caci -vorba romanului - nu se stie niciodata de unde sare iepurele. Sa se bucure de momentele petrecute alaturi de cei dragi, sa traiasca cu tot sufletul bucuriile si jocurile celor mici. Sa profite de acest timp pentru a se perfectiona profesional, poate chiar a invata aptitudini sau deprinderi noi. Si sa nu uite ca pasarea Phoenix a renascut din cenusa - tot asa, noi toate putem sa ne reinventam ori de cate ori e nevoie, pentru a ajunge la implinire, satisfactie, succes si desavarsire.

Mamprenoare.eu isi propune sa reuneasca intr-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare si networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate in mod profesionist si pot fi gasite usor dupa domeniul de activitate sau localitate. Antreprenoarele prezente pe platforma se pot conecta intre ele, pot face parteneriate si au acces la o serie de resurse de educatie antreprenoriala.

Devino MAMPRENOARE

Vino într-o comunitate dinamică de femei antreprenor

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE