Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezintă

Larisa Pop, eArome.ro

Platforma mamprenoare.eu adună la un loc afaceri din toate domeniile și din toate colțurile țării. Prin intermediul acestor interviuri dorim să vă prezentăm antreprenorul care stă în spatele afacerii cu ideile, satisfacțiile, dar și provocările sale, mai ales în această perioadă de criză.

Cum te numești, de unde ești și ce afacere ai?

Mă numesc Larisa Pop, sunt din Tg. Mureș și sunt fondatoarea magazinului online de uleiuri esențiale pure și aromaterapie www.earome.ro.

Cum ți-a venit ideea acestei afaceri?

Ideea acestei afaceri a pornit de la băiețelul meu, care a avut în repetate rânduri probleme cu alergiile respiratorii și cu crize astmatice. Astfel, căutând soluții să îl ajut, am descoperit lumea minunată a uleiurilor esențiale. După ce am trecut printr-un sistem MLM și un alt magazin online, am decis să pornesc pe cont propriu, și astfel s-a născut eArome.ro. Desi drumul nu a fost cel mai lin, pot spune că decizia de a-mi începe propria afacere singură s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat până acum.

Ce produse și servicii oferi și cui te adresezi?

Magazinul eArome.ro pune la dispoziția publicului uleiuri esențiale pure și terapeutice, 100% naturale și certificate BIO, precum și alte produse conexe aromaterapiei: difuzoare ultrasonice pentru uleiuri esențiale, uleiuri vegetale, accesorii. Magazinul se adresează tuturor celor interesați de tratamente naturiste, un stil de viață sănătos și alternative naturale la produsele ce se găsesc în magazine.

Cu ce vii tu diferit pe piață?

eArome.ro a fost primul magazin online din domeniu care a pus la dispoziția clienților garanția purității, publicând pe site analizele chimice ale uleiurilor esențiale comercializate. Punem mare accent pe transparență și informare și căutăm să facem cât mai ușoară folosirea uleiurilor esențiale de către clienții noștri. Astfel, site-ul cuprinde o secțiune de rețete și un blog, și avem publicate și câteva materiale informaționale foarte utile. Și, bineînțeles, stăm la dispoziția celor care doresc să afle mai multe - ne pot contacta oricând pe email, social media sau telefonic.

Care a fost cea mai mare satisfacție a ta că antreprenor?

Cea mai mare satisfacție a mea că antreprenor vine din două direcții. Prima o reprezintă, evident, clienții. Faptul că am crescut foarte rapid că număr de clienți și de comenzi, iar feedbackurile (afișate și pe site) sunt pozitive, ne oferă certitudinea că facem lucrurile bine. A doua direcție din care am obținut satisfacție este feedbackul primit de la alti antreprenori, unii chiar din domenii conexe nouă (IT, marketing online, ecommerce etc). Au fost destul de mulți cei care mi-au spus că le place site-ul eArome.ro, că îl consideră un site bine făcut, cu informații cuprinzătoare, user-friendly. Toate aceste aprecieri îmi oferă carburantul de care am nevoie pentru a-mi duce munca mai departe, spre mai bine.

Ce ai făcut diferit în aceasta perioadă de criză pentru a supraviețui?

Cred că pot spune că mă număr printre cei care nu au resimțit foarte acut efectele crizei. Oamenii, căutând soluții naturale de a-și menține sănătatea și a-și întări imunitatea, au apreciat puterea și efectele uleiurilor esențiale și rolul pe care ele îl pot avea în aceasta perioadă. Astfel că vânzările noastre nu au avut de suferit.

Ca urmare, ce am făcut diferit în aceasta perioadă nu am făcut pentru a supraviețui, ci pentru a veni în sprijinul oamenilor. Intodeauna am ținut cont întăi de latura umană, de beneficiul pe care putem să îl aducem în comunitate și publicului, și abia apoi de latura financiară și economică. Pornind de la nevoile din această perioadă, am oferit măști de protecție fata, atât disponibile spre cumpărare din magazin, cât și cadou la fiecare comanda plasată în această perioadă. Totodată, promoțiile au fost gândite în așa fel încât să ofere cel mai bun raport calitate-preț de pe piață românească la momentul actual. Încercăm să susținem producătorii locali și economia românească atât cât putem, astfel că avem mai multe produse de la artizani locali și încurajăm publicul să se orienteze în aceeași direcție - de a susține micii producători locali.

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

Aș vrea să transmit mamprenoarelor de pretutindeni să își păstreze optimismul, chiar dacă lucrurile în viață lor nu sunt chiar roz momentan. Întotdeauna după furtună iese soarele, ăsta e mersul lucrurilor și e inevitabil. Să își canalizeze energia spre proiectele frumoase pe care le vor putea desfășura după ce trece această perioadă. Să își păstreze mintea deschisă la opțiuni, să ia în considerare și variante care până acum păreau de neluat în calcul, căci -vorba românului - nu se știe niciodată de unde sare iepurele. Să se bucure de momentele petrecute alături de cei dragi, să trăiască cu tot sufletul bucuriile și jocurile celor mici. Să profite de acest timp pentru a se perfecționa profesional, poate chiar a învăța aptitudini sau deprinderi noi. Și să nu uite că pasărea Phoenix a renăscut din cenușă - tot așa, noi toate putem să ne reinventam ori de câte ori e nevoie, pentru a ajunge la împlinire, satisfacție, succes și desăvârșire.

Mamprenoare.eu își propune să reunească într-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare și networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate în mod profesionist și pot fi găsite ușor după domeniul de activitate sau localitate.
Copyright @2016 - 2023 MAMPRENOARE.EU
Share
crossmenu