MAMPRENOARE

Mamă + Antreprenor

Mamprenoarele sunt acele femei care îmbină armonios viața de familie cu cea de antreprenor,
croindu-și drumul spre succes.

MISIUNE

Construim împreună un mediu propice de dezvoltare pentru fiecare mamă antreprenor din România și din diaspora, prin oferirea de instrumente de networking, educație și promovare.

VIZIUNE

Viziunea noastră este să construim o lume mai bună pentru noi și pentru copiii noștri, arătându-le modele de succes obținut prin educație, colaborare și implicare.

Valorile care ne definesc

FAMILIA

Punem familia în centrul preocupărilor noastre și toate activitățile noastre au ca obiectiv prosperitatea și binele familiei noastre.

EDUCAȚIA

Suntem femei educate, interesate de dezvoltarea noastră continuă și preocupate de educația copiilor noștri.

LIBERTATEA

Afacerile pe care le dezvoltăm ne oferă libertatea de a lua decizii în ceea ce privește viața noastră personală și profesională.

COLABORAREA

Credem că punând laolaltă expertiza și experiența fiecăreia, putem crește mult mai repede fiecare în parte.

“Antreprenoriatul ne aduce libertate, comunitatea ne aduce siguranță și viitor”

- Alina Bota, Fondator Mamprenoare

Alina Bota Fondator Comunitatea Mamprenoare

Apariții media

Testimoniale de la membrele comunității

 • Aici am găsit comunitatea de care am nevoie pentru mine, ca mama, ca femeie, ca antreprenor și pentru multe din rolurile din viata mea. Cuvântul de baza este colaborarea și încrederea. De asta avem nevoie toți, cred eu, pentru a creste. E tare greu de unul singur, înhămat la toate câte sunt. Nu degeaba are romanul vorba asta: unde-s mulți, puterea crește! Nu este pentru tine aceasta comunitate dacă ești autosuficienta și egoistă. Din fericire n-am cunoscut pe nimeni cu aceste caracteristici, pana acum
  Iuliana Sosu, Iași
  PerneGravide.ro
 • O comunitate în care orice Mama antreprenor își are locul. Pe mine personal m-a ajutat foarte mult. Consultanta, susținere, colaborare, parteneriate, expunere.
  Lia S Stoica, București
  Fabrica de ursuleți
 • O initiativa foarte frumoasa, cu femei minunate, puse pe fapte mari. Orice drum e mai simplu si mai frumos, cand esti intr-o comunitate cu care ai ceva in comun, in cazul asta maternitatea si antreprenoriatul. Recomand!
  Larisa Carmen Pop, Târgu Mureș
  Antreprenor
 • Pot spune ca mamprenoare este comunitatea in care am crescut. In urma cu 1 an si cateva luni cand am participat la primul workshop "Si mamica, si antreprenor de succes" nu eram nici mama, nici antreprenor. Am gasit in comunitate sustinere, idei si multe exemple de urmat. Dupa cateva luni am devenit antreprenor, iar in curand voi fi si mama. Atunci cand iti urmezi drumul lucrurile vin catre tine cu mai mare usurinta, iar cand ai si sustinerea unui grup in care gasesti atata sursa de inspiratie, atunci te dezvolti si te indrepti catre implinirea visului tau ! Multumesc #Mamprenoare!
  Elena Mihaela Oprina, Ploiești
  Elmi Art Therapy
 • Cea mai faina comunitate pentru femei din Romania si nu numai. Daca esti femeie si ai o afacere sau iti doresti sa fi antreprenoare te asteptam in comunitatea mamprenoarelor. In aceasta comunitate se regasesc afaceri din toate domeniile. Fa din hobby o afacere de success!!!!
  Camelia Bud, Cluj-Napoca
  Fotograf @ Time to Remember
 • Un grup unde eu am crescut și m-am dezvoltat frumos. recomand tuturor cel mai fain grup de femei
  Irina Emilia Suciu, Cluj-Napoca
  Dor Autentic By Irina & Andrei
 • O comunitate frumoasa care iti va ghida pasii la inceput de anteprenoriat! Recomand!
  Ioana Toncean, Cluj-Napoca
  Yanna Shop
 • O comunitate unde ne încurajam, ne înțelegem, ne descoperim resursele si unde găsim mereu sprijin atunci când avem nevoie!
  Simona Elena Popa, Timișoara
  Psiholog, psihoterapeut

Devino MAMPRENOARE

Vino într-o comunitate dinamică de femei antreprenor

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE
heartflaggraduation-hatlocationdiamondlinkchevron-down