Platforma 
Mamprenoare

eArome.ro

Pe scurt, despre noi:
eArome.ro este un magazin online de aromaterapie. Aici găsiți uleiuri esențiale pure și terapeutice, difuzoare, uleiuri vegetale, diverse accesorii și materiale informaționale, precum și rețete și articole informative.
Cum ne contactați:
Aromaterapie de la A la ZEN - prin calitate, informare, transparență, corectitudine, promptitudine, pasiune, dăruire, îmbunătățire continuă, diversitate.
Detalli despre afacerea noastră

eArome.ro s-a născut atunci când grija și iubirea unei mame pentru copiii ei s-a întâlnit cu primul iz puternic și natural de ulei esențial pur. Așa a început o poveste care se întinde pe mai multe continente (căci plantele și uleiurile care fac obiectul poveștii vin din țări de pe întreg mapamondul) și pe toate categoriile de vârstă – de la bebe până la vârstnici.

Cu produse de calitate superioară, însoțite de documente ce atestă originea BIO și puritatea, cu sfaturi și consultanță în folosirea produselor, cu prețuri corecte, cu oferte speciale, cu programe de fidelitate și cu mult, mult drag – așa sunteți întâmpinați pe eArome.ro.

Scopul eArome.ro este acela de a construi starea de bine - om cu om, picătură cu picătură. Acest scop se bazează pe valori precum calitate, corectitudine, transparență, educație și informare, apropiere de client pentru a-i cunoaște nevoile și dorințele, deschidere, profesionalism.

Intrați, așadar, pe www.earome.ro și veți pătrunde în lumea sănătății cu miros frumos!

Galerie imagini
Evenimente
Persoana de contact:
Larisa Pop
Fondator @earome.ro
Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE
envelope-osearch-plustagphonefacebookcertificatechain