Protecția datelor

1. Nota de informare privind Protecția Datelor Personale

În baza Regulamentului  UE 679 din 2016 (GDPR)  LevelUp Vision Srl cu următoarele date de identificare CUI: 34913139, J40/10324/2015, Str. Gabroveni 61, București, Jud. București, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați prin intermediul website-ului mamprenoare.eu. Protejarea datelor clienților noștri este importantă pentru noi, toate regulile și procedurile noastre fiind create în acest sens.
Vă solicitam să furnizați datele dumneavoastră doar dacă acestea sunt necesare pentru a putea furniza serviciile noastre, facturare, securitatea serviciilor sau obligații legale și vă solicitam acordul pentru comunicări de marketing.
Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator pentru:

  1. Îndeplinirea contractului, pentru furnizarea și administrarea serviciilor comandate, cum ar fi: servicii de consultanță în afaceri, servicii de training, servicii de promovare a dvs și a afacerii dvs online și offline.
  2. Interesul legitim al LevelUp Vision, cum ar fi prevenirea și identificarea eventualelor fraude sau activități ilegale, îmbuntațirea securității rețelei noatre, îmbunătățirea serviciilor oferite, măsurarea eficienței campaniilor de marketing derulate.
  3. Obligații legale și care prevăd comunicări către ANAF și alte instituții publice în Baza solicitării expresă a acestora) pentru îndeplinirea activităților aferente controalelor autorităților, cum ar fi Poliție, ANPC, ANSPDCP,Parchete etc.
  4. În baza consimțământului dumneavoastră pentru comunicări de marketing. În cazul în care ne-ați oferit consimțământul dumneavoastră și doriți să îl retrageți, o puteți face oricând.

2. Care sunt datele personale prelucrate

Principiul în baza căruia colectăm și prelucrăm aceste date este că vom solicita de fiecare dată doar minimul de date necesar pentru furnizarea contractului și îndeplinirea obligațiilor legale.
Prelucrarea  datelor dumneavoastră în scopul executării contractului. Prelucrăm datele pentru înregistrarea și administrarea profilelor personale de antreprenor și facturarea serviciilor prestate către dumneavoastră.

3. Măsuri tehnice pentru securitatea datelor personale

LevelUp Vision a implementat și implementează în permanență măsuri corespunzătoare tehnice și de securitate informațională pentru a preveni divulgarea neautorizată sau ilegală, accesul, pierderea accidentală sau ilegală ,distrugerea sau alterarea, transferul, dezvăluirea neautorizată, accesul neautorizat sau alte daune asupra datelor personale.
Astfel de măsuri includ utilizarea de firewall-uri, solții antimălware, servere securizate, criptare, sisteme corespunzătoare drepturilor de acces de management și proceselor, selectarea atentă a procesoarelor și a altor măsuri tehnice și comerciale rezonabile pentru a oferi protecție adecvată pentru datele dumneavoastră personale împotriva utilizării sau dezvăluirii neautorizate.
Softurile utilizate sunt updatate la ultima versiune stabilă pentru a nu prezenta riscuri de securitate.
Datele dumneavoastră personale, deținute în siguranță, vor fi accesibile doar personalulului autorizat LevelUp Vision.
Colectarea datelor precum și comunicarea prin email se face exclusiv prin conexiuni criptate cu certificate SSL.

4. Care sunt drepturile dumneavoastră

Dreptul de a rectifica datele dumnevoastră

Aveți posibilitatea ca oricând să efectuați modificările dorite asupra datelor dumneavoastră trimițând un email la contact@mamprenoare.eu

Dreptul la ștergerea datelor dumneavoastră (“dreptul de a fi uitat”)

Datele dumneavoastră vor fi șterse la solicitarea dumneavoastră dacă acestea nu mai sunt necesare pentru derularea contractului (scopului pentru care au fost colectate) sau nu există o reglementare în vigoare care să ne oblige să păstrăm aceste date.Astfel documentele financiar contabile trebuie păstrate pe o perioadă de 10 ani cu începere de la data încheierii exercițiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, conform Ordinul MFP nr. 2634/2015.

Dreptul de a vă opune prelucrării

Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră personale. În cazul în care vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră în scopul derulării contractului acesta nu va mai putea fi derulat și îndeplinit. Atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveți dreptul de a vă opune prelucrării în orice moment.

Dreptul de a cere restricționarea prelucrării

Aveți dreptul de a cere restricționarea limitării pentru verificarea corectitudinii datelor prelucrate.

 

Dreptul de a vă adresa justiției.