Termeni și condiții

1. Condiții generale de utilizare

Utilizarea site-ului este posibilă numai în situația acceptării termenilor și condițiilor stabilite de către administratorii site-ului conform prevederilor legale. Continuarea utilizării site-ului reprezintă acceptul expres și neechivoc pentru acceptarea tuturor termenilor și condițiilor.
Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul Mamprenoare.eu, administrat de către LevelUp Vision SRL implică acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor.
Sunteți de acord să plătiți pentru toate produsele pe care le achiziționați prin intermediul site-ului, și efectuați plata produselor comandate de Dvs. Sunteți responsabil pentru plată la timp a tuturor comisioanelor și pentru a pune la dispoziția LevelUp Vision Srl, sumele de bani, respectiv contravaloarea produselor comandate de Dvs.

Aveți dreptul de a vă retrage din tranzacție fără niciun cost și fără a da nicio justificare până la începerea livrării produsului. Nu aveți dreptul de a vă retrage dintr-o tranzacție după momentul în care a început livrarea produsului, moment în care tranzacția Dvs. este definitivă. Până la realizarea unei comenzi LevelUp Vision SRL își rezervă dreptul de a modifica prețurile pentru produsele oferite prin intermediul site-ului, în orice moment, iar LevelUp Vision SRL nu oferă garanții de preț sau rambursări în situația unei reduceri a prețului sau a unei oferte promoționale ulterior achiziției.

Prin acceptarea termenilor și condițiilor, în momentul plasării unei comenzi, acceptați și vă dați acordul pentru încheierea unui contract la distanță în temeiul căruia se va face vânzarea la distanță. Acest contract este unul de adeziune și nu este supus modificării sau negocierii între părți.

2. Acceptarea condițiilor de utilizare. Modificarea periodică a acestora.

Site-ul Mamprenoare.eu, serviciile și conținutul acestuia vă sunt oferite condiționat de acceptarea utilizatorului fără nici o modificare a condițiilor din prezentul document. Dacă nu acceptați termenii și condițiile statuate în acest document, nu folosiți site-ul Mamprenoare.eu și serviciile oferite prin intermediul lui.

Prin utilizarea site-ului, indicați și declarați că acceptați fără nici o rezervă sau limitare să respectați “Termenii și Condițiile” noastre. Administratorii site-ului, pot revizui acest document în orice moment, prin actualizarea acestei pagini sens în care, vă recomandam să vizitați această pagină periodic pentru a citi “Termenii și Condițiile” deoarece acest document vă obliga legal.

Fiecare accesare a site-ului reprezintă o nouă acceptare a termenilor și condițiilor în vigoare la acel moment, așa cum acestea sunt afișate de către Administratorul site-ului. O acceptare a termenilor și condițiilor într-o formă precedentă, printr-o accesare anterioră a site-ului nu afectează noile accesări supuse noilor tremeni și condiții.

Dovada conținutului actual al termenilor și condițiilor se va face, oriunde și oricând este nevoie, printr-un document unilateral emanând de la Administratorul Site-ului.

3. Drepturi de autor și de marcă

Întregul conținut al site-ului Mamprenoare.eu aparține LevelUp Vision și este protejat conform legii dreptului de autor și a legilor privind dreptul la proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a LevelUp Vision a oricăror elemente aparținând site-ului Mamprenoare.eu se pedepsește conform legilor în vigoare.

Prin accesarea site-ului, nu i se acordă clientului niciun drept asupra materialului de pe site, altul decât cele pe care le implică folosirea normală a site-ului.

LevelUp Vision SRL îi conferă utilizatorului dreptul de a descărca informațiile de pe site doar în vederea folosului propriu, necomercial, cu condiția de a nu modifica simbolurile și textul cu privire la copyright și drepturile de autor.

LevelUp Vision SRL NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica parțial sau integral site-ul web Mamprenoare.eu, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploată site-ul în orice altă manieră fără acordul LevelUp Vision.

Utilizatorul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publică, reproduce, acordă licențe, crea produse derivate, transferă sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web.

Denumirea Mamprenoare, logo-ul Mamprenoare, sunt mărci care apartin LevelUp Vision SRL. Alte mărci sunt de asemenea menţionate și promovate pe site. Acestea sunt folosite de LevelUp Vision SRL, fie cu autorizaţia titularului, fie ca simplă indicare a unor produse sau servicii promovate de LevelUp Vision SRL.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără a fi obţinut în prealabil autorizaţie de la LevelUp Vision SRL sau de la titularii respectivi constituie infracțiune și se pedepseşte conform legilor în vigoare.

4. Conectarea la site

Conectarea la site-ul Mamprenoare.eu se va realiza prin legătura directă la pagina principală (homepage).

5. Acuratețea informației

Art. 1.

Informaţiile de pe acest site sunt destinate membrelor comunității Mamprenoare și clienţilor LevelUp Vision din România şi este posibil să nu fie valabile şi pentru alte ţări. LevelUp Vision SRL va recurge la măsuri rezonabile pentru a se asigura că informaţiile de pe acest site sunt corecte şi în conformitate cu datele la zi.

Art. 2.

LevelUp Vision îşi rezervă dreptul de a schimba specificaţiile produselor în orice moment.Informaţiile din această pagină de Internet au fost incluse cu bună credinţă, însă sunt doar pentru informare generală. Nu trebuie să vă bazaţi pe ele pentru nici un anumit scop, şi nu se dă nici o interpretare sau garanţie în ceea ce priveşte exactitatea sau întregimea acestora. LevelUp Vision exclude orice responsabilitate, în limitele permise de lege rezultând din accesarea şi utilizarea acestui site.

6. Informație nepersonală și neidentificabilă colectată automat

În unele cazuri LevelUp Vision poate colecta automat astfel de informaţii. Exemple despre astfel de informaţii includ tipul de browser de internet utilizat, tipul de sistem de operare folosit, numele domeniului site-ului de pe care se face conexiunea la site-ul nostru.

7. Litigii

Prezentele Condiţii Generale, precum şi orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului orice litigiu decurgând din sau în legătură cu prezențele clauze, acesta se va soluționa prin arbitrajul Curții de Arbitraj Comercial București de pe lângă Camera de Comerț și Industrie București, în conformitate cu Regulile de procedură arbitrală ale acestei Curți. Hotărârea arbitrală este definitivă și obligatorie.

8. Dispoziții finale

Prezentele condiții generale se completează și rămân în vigoare alături de clauzele contractuale prevăzute în contractul privind achiziționarea de servicii oferite de LevelUp Vision SRL. Orice inadvertență sau interpretare contractuală cu privire la termenii și condițiile din prezentul document și termenii și condițiile prevăzute în contractul privind achiziționarea de servicii oferite de LevelUp Vision SRL, vor fi interpretate în favoarea celor din urmă, această având prioritate în aplicare.