Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezinta: Anamaria Marocico, Certified Trainer of NLP

Platforma mamprenoare.eu aduna la un loc afaceri din toate domeniile si din toate colturile tarii. Prin intermediul acestor interviuri dorim sa va prezentam antreprenorul care sta in spatele afacerii cu ideile, satisfactiile, dar si provocarile sale, mai ales in aceasta perioada de criza.

Cum te numesti, de unde esti si ce afacere ai? 

Sunt Anamaria Marocico, sunt din Tg. Mures si sunt Certified Trainer of NLP, Master Practitioner of NLP, Time Line Therapy™, Hipnotherapy and Life&Business Coaching.

In ce consta activitatea ta?

Există o frază care mie îmi place tare mult şi care cuprinde esenţa a tot ceea ce sunt şi a tot ceea ce fac – “Ce este interesant este că suntem înconjurați de excelență și bineînțeles că avem această excelență în noi.” Fiindcă am înţeles că totul în jurul meu poate duce la excelenţă, fac parte dintre trainerii de NLP care deschid drumul spre necesitatea de a utiliza Programarea Neuro-Lingvistică în carieră și în business.

Totuși, fac acest lucru dintr-o perspectivă personală astfel încât clientii mei să primesca ce este mai bun din ambele lumi, cele mai recente metode de gândire de succes în business și cele mai avansate abordări ale dezvoltării personale. Asta sunt, asta mă defineşte. Sunt omul care te ajută să deschizi ochii şi să îţi imaginezi idealul. Te ajut şi te îndrum spre deblocarea succesului interior, fiindcă iți dezvolți flexibilitatea și tăria emoțională pentru a răspunde în mod corespunzător și creativ la evenimente și schimbările care se produc în carieră și în viața ta. Te învăţ cum să gestionezi cu succes stări emoționale și cum să alegi conștient starea care se potrivește contextului în care te afli.

Fiindcă ştiu cât de importante sunt valorile personale şi fiindcă ştiu cât de important este pentru fiecare dintre noi să avem un business, o carieră şi o viaţă in care sa ne implinim potentialul, ofer acces la strategii de succes, ecologice și în congruență cu valorile personale.

Ce produse si servicii oferi si cui te adresezi?

Ma adresez tuturor celor care vor sa isi depaseasca blocajele si credintele limitative si vor sa isi atinga potentialul maxim.

Oferta mea de servicii este ampla si cuprinde:

Servicii de coaching One to One care te vor ajuta la:

 • Dezvoltarea inteligenței emoționale
 • Dizolvarea emoțiilor negative prin Time Line TherapyTM
 • Dezvoltarea abilitățiiilor de comunicare – comunicarea eficientă, asertivă
 • Cum să fii un ascultător activ, orientat pe rezultate și organizat
 • Cum sa ai un management sănătos al timpului
 • Cum să îți setezi obiective tangibile, SMART și constant în toate ariile vieții tale

Servicii de training, tehnici și resurse care îți vor aduce:

 • Capacitatea de a rezolva cu succes orice conflict care apare în cale în așa fel încât echipa ta să aibă INTEGRITATE și ÎNCREDERE în propriile DECIZII
 • Tehnici de negociere într-o situație de conflict, o modalitate WIN-WIN
 • Soluții CLARE și INTEGRITATE în ceea ce face fiecare membru al echipei
 • Abilitatea mentală care îți dă AVANTAJUL de a fi în control și astfel obții rezultate
 • Te invat cum să faci ceea ce vrei să faci, să ai ceea ce vrei să ai și cum să produci schimbările în așa fel încât să ai toate rezultatele excelente dorite.
 • Descoperi cum să treci la cauză, fără a mai fi blocat în: ”Nu pot”, ”Nu sunt suficient de bun”, ”Nu am suficienți bani”, ”Sunt nefericit”, ”Nimeni nu mă iubește”
 • Tehnici solide în comunicare, business și dezvoltare de business
 • Tehnici solide de negociere in business
 • Procesele create de Tad James and Co de creare a unui obiectiv in viitor
 • Certificare Practician NLP

Care a fost cea mai mare satisfactie a ta ca antreprenor?

Aș spune, momentele de "A-HA!". Conștientizările care, odata produse, schimbă radical mediul în care oamenii operează. Am devenit conștientă de valorile umane în timp ce realizam consultanță în business, Training și Coaching, observând cum unii clienți, realizează imediat ceea ce era evident, iar altii nu. Părea că unii oameni erau într-adevăr motivați să își rezolve problemele, să muncească pentru obiectivele sau scopurile lor, să acționeze pentru a produce schimbarea în timp ce alții, nu. Și mi-am dat seama că totul ține de motivația personală. Ceea sunt convinsă și cred cu adevărat, cred că este un proces de a decide în mod conștient, ce este ceea ce vrei în viața ta. Și accent pe "CE?" Nu este "DE CE?", nu pe"CUM?" Nici măcar pe "CUM AR FI?" Este pur și simplu despre ce vrei tu cu adevărat.

Care a fost cea mai mare provocare a ta in aceasta perioada de criza?

Aș spune, că a fost o provocare să uitilizez mediul online pentru a crea conexiunea pe care o realizăm atunci când suntem în offline. Și cu toate astea, prin practica de zi cu zi, am reușit iată, să ne împrietenim, eu și online-ul iar acum realizez că există într-adevăr diferite moduri de a te conecta cu clienții tăi, poate chiar moduri inedite.

Ce ai facut diferit in aceasta perioada de criza pentru a supravietui?

Mai degrabă m-aș gândi la această perioadă ca la o perioadă în care am accelerat planuri și obiective care erau setate pentru un viitor mai îndepărtat. Astfel că am dezvoltat mult comunicarea în online. Și da, a fost o provocare, cu noutăți, cu învățăminte și cu mult feedback.

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

Vă îndemn să mențineți atenția și concentrarea 100% spre acțiune în direcția a ceea ce vă doriți și este important pentru voi în ariile vieții voastre! Iar pentru a obține obiective, scopuri, țeluri și rezultate puneți obiective în toate ariile vieții și asigurați-vă că sunteți acolo 100% pentru a le îndeplini. Puneți în aplicare tot ceea ce ați învățat până acum în această perioadă, în care am stat în casă, ați decis sau ați conștientizat și aveți în atenție determinarea de care aveți nevoie pentru a face rezultate excelente în viața voastră. Și, dacă sunteți curioase ce altceva există din NLP, Time Line Therapy™, Hipnoză și Life&Business Coaching, luați legătura cu mine și haideți într-un program de Coaching Unu la Unu sau în Practician NLP de Business!

Mamprenoare.eu isi propune sa reuneasca intr-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare si networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate in mod profesionist si pot fi gasite usor dupa domeniul de activitate sau localitate. Antreprenoarele prezente pe platforma se pot conecta intre ele, pot face parteneriate si au acces la o serie de resurse de educatie antreprenoriala.

Devino MAMPRENOARE

Vino într-o comunitate dinamică de femei antreprenor

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE