Platforma 
Mamprenoare

Anamaria Marocico-Your Personal Business Coach and NLP Trainer

Pe scurt, despre noi:
Quantum Minds by Anamaria Marocico-Servicii de Training, Coaching și Dezvoltare Personală, Cursuri de Certificare Practician de Programare Neuro-Lingvistică acreditate ABNLP ( American Board of Neuro-Linguistic Programming)
Cum ne contactați:
live SMART, learn BIG - ” A stăpâni tehnicile NLP, a crea excelența este nimic altceva decât perseverența pe tot parcursul vieții pentru stăpânirea sinelui”
Detalli despre afacerea noastră

Salut!

Există o frază care mie îmi place tare mult şi care cuprinde esenţa a tot ceea ce sunt şi a tot ceea ce fac – “Ce este interesant este că suntem înconjurați de excelență și bineînțeles că avem această excelență în noi.”
Fiindcă am înţeles că totul în jurul meu poate duce la excelenţă, fac parte dintre trainerii de NLP care deschid drumul spre necesitatea de a utiliza Programarea Neuro-Lingvistică în carieră și în business.
Totuși fac acest lucru dintr-o perspectivă personală astfel încât tu să primești ce este mai bun din ambele lumi, cele mai recente metode de gândire de succes în business și cele mai avansate abordări ale dezvoltării personale.
Asta sunt, asta mă defineşte. Sunt omul care te ajută să deschizi ochii şi să îţi imaginezi idealul. Te ajut şi te îndrum spre deblocarea succesului interior, fiindcă iți dezvolți flexibilitatea și tăria emoțională pentru a răspunde în mod corespunzător și creativ la evenimente și schimbările care se produc în carieră și în viața ta. Te învăţ cum să gestionezi cu succes stări emoționale și cum să alegi conștient starea care se potrivește contextului în care te afli. Lucrând cu mine, poţi devenii un exemplul care aliniază valorile în mediul tău. Împreună găsim soluţii clare și integritate în tot ceea ce faci. Fiindcă ştiu cât de importante sunt valorile tale şi fiindcă ştiu cât de important este pentru tine să ai un business, o carieră şi o viaţă conform potenţialului tău, îţi ofer acces la strategii de succes, ecologice și în congruență cu valorile tale. Cel mai mult îmi place că vei face schimbări și vei descoperi că realizarea obiectivelor este un
proces ușor și fără efort.

Eu sunt Anamaria Marocico, omul care te conectează pe tine cel de la exterior cu tine cel din interior.
Trainer NLP certificat ABNLP ( American Board of Neuro Neurolingustic Programming)
Master Practiciant NLP, Time Line TherapyTM , Life and Business Coaching and Hipnotherapy, certificat
ABNLP (American Board of Neurolingustic Programming) și Tad James and CO

Ce îți pot oferii?
Servicii Coaching One to One și Dezvoltare Personală
Servicii de Training,
Tehnici și resurse pentru a rezolva cu succes orice conflict care apare în cale în așa fel încât echipa ta să aibă INTEGRITATE și ÎNCREDERE în propriile DECIZII
Tehnici solide în comunicare, business și dezvoltare de business
Tehnici solide de negociere in business
Dezvoltarea unei strategii de succes, ecologică și în congruență cu valorile companiei

live SMART, learn BIG

Orar de funcționare
Luni
Neprecizat
Marți
Neprecizat
Miercuri
Neprecizat
Joi
Neprecizat
Vineri
Neprecizat
Sâmbătă
Neprecizat
Duminică
Adresa:
Co Place-Bulevardul 1 Decembrie 1918 171, 540445 Târgu Mureș, România
Galerie imagini
Evenimente
Produse
Niciun produs afișat.
Persoana de contact:
Anamaria Marocico
Founder @Quantum Minds
Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE
envelope-osearch-plustagmap-markerthumb-tackphonefacebookcertificatechainlinkedin