Următorul nivel în aromaterapie - configuratorul de uleiuri esențiale de pe eArome.ro

Despre uleiuri esențiale vorbește mai toată lumea, în ultimul timp. Cu precădere pentru că o mare firmă multi-level din SUA a prins rădăcini puternice în România. Dar pe lângă această firmă și ai săi mulți reprezentanți, mai sunt și alte firme, companii, magazine, care au fost clădite în jurul aromaterapiei.

eArome.ro este un astfel de magazin. Fondat de o mămică ce căuta sprijin în lupta cu astmul și alergiile băiețelului său, eArome.ro este un magazin online de aromaterapie. O afacere de familie, independentă de mari corporații și sisteme piramidale internaționale, bazată pe transparență și corectitudine. Lansat în 2018, magazinul eArome.ro a urcat rapid în preferințele iubitorilor de uleiuri esențiale pure, terapeutice, de înaltă calitate. Acest lucru se datorează în principal implicării și autenticității cu care echipa eArome își servește clienții, dar și calității produselor.

Uleiurile esențiale ZeNN - marca proprie eArome - ajung la tine direct de la distilerii din Europa și din alte părți ale lumii. Plantele din care se produc aceste uleiuri provin în mare parte din culturi organice, certificate de organisme de renume internațional precum EcoCert. Puritatea lor este atestată de buletinele de analize chimice primite de la distilerii, disponibile pe site pentru consultare. Calitatea și puterea lor terapeutică sunt dovedite de mărturiile celor care le-au încercat și au rămas clienți fideli eArome.ro; aceste mărturii pot fi și ele citite pe site. Iar prețul este cel corect pentru astfel de produse - fără adaosuri inutile, fără rabat de la calitate.

Luna aceasta (iunie 2020 - n.red.), eArome.ro a lansat ceva inedit în domeniu - configuratorul de amestecuri personalizate. Ce înseamnă asta? Haide să vedem împreună.

Să spunem că vrei un tricou personalizat. Pentru asta, intri pe un site sau mergi la un magazin care are tricouri și care le poate personaliza. Acolo îți alegi marimea, culoarea, forma/tipul și mesajul de inscripționat. Cei de la magazin execută comanda, așa cum ai cerut, cu materialele lor (tricou, cerneală, aparate de inscripționat etc). Și, gata, în câteva minute ai tricoul așa cum l-ai gândit, fără să fi trebuit să faci tu munca de cumpărat materiale, făcut inscripționarea, curățat locul și ustensilele etc.

Tot așa funcționează și configuratorul de amestecuri personalizate de pe eArome.ro. Alegi ce cantitate finală dorești să aibă amestecul - 5 ml sau 10 ml. Apoi alegi uleiurile pe care dorești să le conțină amestecul, dintre toate uleiurile care se găsesc în stocul magazinului eArome. Pasul următor este să completezi cantitatea dorită din fiecare ulei pe care l-ai ales. Finalizezi comanda și, iată - ai un amestec gata preparat, fără să ai acasă nici o ustensilă de aromaterapie, nici o sticlă de ulei esențial! Simplu, curat și rapid! Cu alte cuvinte, visul oricărui iubitor de aromaterapie, fie că e începător sau nu.

Satisfacția clientului ocupă locuri fruntașe în topul valorilor echipei eArome, la fel ca și corectitudinea și profesionalismul. De aceea, ei îți oferă garanția că ”rețeta” ta va fi respectată întocmai în stadiul de execuție. Iar pentru că foarte importantă este și siguranța ta, la finalizarea comenzii, ai posibilitatea de a obține un material cu precauțiile și contraindicațiile fiecărui ulei din amestecul conceput de tine.

Configuratorul de amestecuri personalizate de pe eArome.ro se anunță a fi următorul nivel în folosirea uleiurilor esențiale. Un nou nivel, o nouă etapă, gândită de o mamă pentru a ușura munca altor mame ce au integrat aromaterapia în sănătatea familiei lor. Comunitatea Mamprenoare este o comunitate bogată în astfel de mame inspirate, inovatoare și deosebite.

Devino MAMPRENOARE

Vino într-o comunitate dinamică de femei antreprenor

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE