Meet&Learn – Noul format al întâlnirilor mamprenoarelor a debutat astăzi la Cluj-Napoca

Anul 2020 este anul schimbărilor pentru membrele comunității mamprenoare care au, începând cu acest an, o nouă platformă online de promovare a afacerilor lor, dar și un nou format al întâlnirilor locale.

Mamprenoarele, așa cum le spunem noi mamelor antreprenor se confruntă cu o provocare dublă: aceea de a-și construi și crește afaceri, în timp ce se ocupă aproape full-time și de creșterea copiilor și de o mare parte din activitățile ce țin de administrarea unei familii.

Secretul succesului stă în eficiență, adică într-o foarte bună organizare, un bun management al timpului și al banilor și în abilitățile de delegare.

Pentru a le sprijini în drumul lor către succes, am construit noua platformă mamprenoare, care le permite mamelor antreprenor să economisească bani și timp pentru branding, promovare și networking online.

Un rol extrem de important în construirea unei afaceri de succes îl au însă și întâlnirile de networking locale - în care se fac conexiuni și parteneriate - precum și educația antreprenorială.

Avantajul comunității noastre este acela că avem alături de noi, multe femei cu educație superioară, specializate în diverse domenii de business sau conexe, care sunt dispuse să ne împărtășească din cunoștințele și experiența lor. S-a format astfel în comunitate o echipă de Mentori, pe care îi puteți găsi pe platforma noastră, la Specialiști.

Noul format al întâlnirilor comunității este împărțit în 3 părți:

  1. prezentare membre și invitate
  2. workshop pe teme de antreprenoriat
  3. networking.

Astfel, oferim membrelor și invitatelor lor posibilitatea de a face networking de calitate și să beneficieze de expertiza specialiștilor din comunitate, învățând de la ei.

Echipa de Mentori din Cluj-Napoca este formată din expert contabil, avocat, consultant de mediu, consultant în securitatea muncii, consultant în management de procese, consultant în domeniul salarizării și resurselor umane, specialiști în comunicare și PR, specialiști în marketing online, traineri și coachi în leadership etc. Aceștia au construit, sub exigenta supraveghere a Claudiei Rogozan – expert contabil, un program de educație antreprenorială care se va întinde pe tot parcursul anului.

Azi, 4 martie a debutat acest program denumit generic “Accelerate Your Business!” în cadrul primei întâlniri Meet&Learn, care a avut loc la sediul partenerilor noștri de la Coach Companion. 

Primul workshop a avut ca tematică “ Ai o afacere? Cum o administrezi?” și a fost susținut de către Claudia Rogozan, împreună cu Monica Alina Danciu- inginer de mediu, doctorand în economie circulară și Oana Kacső - evaluator de risc la securitatea fizică, manager de securitate, consilier juridic și practician în insolventă.


Informațiile oferite de către cele 3 doamne sunt de o foarte mare importanță pentru orice antreprenor, indiferent de vechimea în antreprenoriat. În sală au fost o parte dintre membrele comunității Mamprenoare din Cluj-Napoca, dar și antreprenori din Cluj, care au preferat să afle informațiile direct de la experți.

Un alt moment al întâlnirii a fost oferit de către Iulia Broscoi – Health Coach, care a făcut participanților o scurtă prezentare despre alimentația sănătoasă.

Facilitatorul întîlnirilor noastre din Cluj-Napoca este Laura Baboș, Președinte al Asociației Părinte ÎnFlorești și membră cu vechime a comunității clujene.

La întâlnirile mamprenoarelor pot participa atât membre ale comunității, cât și antreprenori din afara comunității, indiferent dacă sunt femei sau bărbați. Membrele comunității au acces gratuit la aceste întâlniri, participanții din afara comunității plătesc contravaloarea cursului în contul Asociației Părinte ÎnFlorești. Fondurile acumulate astfel sunt folosite în diverse activități caritabile.

Fondurile strânse în acest prim curs vor fi folosite pentru organizarea evenimentului “Adoptă o Mamă” care va avea loc în 15 martie în Cluj-Napoca.

Evenimentele mamprenoarelor, indiferent că sunt întâlniri lunare, ateliere sau conferințe, au ceva special, ceva ce doar între mame poți găsi: emoție. Nu ne pricepem să facem evenimente în care să nu ne punem sufletul, în care să nu fie ceva bun de mâncare și o cafea bună, în care să nu pleci cu un sfat bun, un cadou, o încurajare, un partener de afaceri care îți devine prietenă. Și dacă tot vorbim de cadouri, participantele la întâlnirea de astăzi au primit de la Claudia Rogozan o agendă extrem de veselă și primăvăratică al cărei design a fost conceput de către Eliza Pușcașu – artist plastic & designer.

Următoarea întâlnire Meet&Learn a mamprenoarelor din Cluj-Napoca va avea loc în data de 2 aprilie, tematica va fi “Contractele la distanță și politica GDPR” și va fi susținut de avocat Henrietta Frătean – Mentor al comunității pe zona juridică.

Agenda tuturor evenimentelor noastre din țară o găsiți aici.

În final, pentru a vă convinge să veniți la întâlnirile noastre, vă lăsăm câteva testimoniale primite după întâlnirea de astăzi:

“Doar despre asta am vorbit toată ziua! :)) M-am îndrăgostit pe loc de voi. Am încercat să intru în diverse comunități ca antreprenor de-a lungul anilor și abia acuma am simțit cu adevărat ce poate să însemne o comunitate. Am mare încredere în mamprenoare tocmai pentru că am simțit imediat sufletul pe care îl puneți în ceea ce faceți. Extrem de utilă înformația, valoroase contactele și facil networkingul pentru că avem din start ceva comun. Woaw, ma bucur enorm că v-am găsit și abia aștept să mă implic în ceea ce faceți” - Marina Berdila – Arhitect & Designer, Naturalesa Design

“ În primul rând va mulțumesc încă o data pentru invitație, pentru ca mi-ați dat ocazia să cunosc atâtea femei frumoase, deștepte și mame în același timp, în același loc. Asa cum am spus și azi, am avut foarte mari emoții, am venit cu întrebări și așteptări, am plecat și mai emoționată, dar lămurită (în mare parte) și cu siguranță așteptările mi-au fost întrecute.
Promit să vă susțin și recomand și pe viitor în toate proiectele pe care le demarați și mai ales în cadrul proiectului "școală de business". Este minunat suportul pe care îl oferiți prin informații și workshop-uri, ca mai ridicați "ceața" de pe ochii celor care sunt la început de drum ”- Borza Georgiana - Maraton TRAINING Events Srl

Copyright @2016 - 2024 MAMPRENOARE.EU
Share
crossmenu