Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezinta:Sinziana Radulescu, Art Your Style

Platforma mamprenoare.eu aduna la un loc afaceri din toate domeniile si din toate colturile tarii. Prin intermediul acestor interviuri dorim sa va prezentam antreprenorul care sta in spatele afacerii cu ideile, satisfactiile, dar si provocarile sale, mai ales in aceasta perioada de criza.

Cum te numesti, de unde esti si ce afacere ai? 

Sunt Sinziana Radulescu si locuiesc in Ploiesti, cu plimbari dese in Bucuresti. Proiectul despre care vreau sa va povestesc este Art Your Style, un serviciu de consultanta vestimentara, de stil si de imagine.

Cum ti-a venit ideea acestei afaceri? 

Pentru mine a inceput din pasiunea pentru culori si cand am vrut sa imi gasesc stilul personal. Am fost la cursuri si am citit multe carti din domeniul fashion si stil, am investit si in doua formari la Atelierele Ilbah si la DallesGo. Concediul de maternitate mi-a dat ocazia sa transform aceasta pasiune si intr-un business.

Ce produse si servicii oferi si cui te adresezi?

Serviciile pe care le ofer sunt de style coaching - intreg procesul de transformare fiind, nu doar o analiza a garderobei, dar si a obiceiurilor si a stilului de viata. Fac wardrobe detox, apoi in functie de ce descoperim in garderoba alcatuim o lista de cumparaturi impreuna cu clienta si programam si cateva sesiuni de personal shopping sau online shopping, unde e foarte distractiv. In cadrul sesiunilor de stil vorbim despre silueta corect imbracata si despre cromatica potrivita in functie de pigmentatie.

Cu ce vii tu diferit pe piata? 

Piata din Romania inca este tanara, din acest punct de vedere. Cand lucrezi cu mine o sa descoperi un alt mod de a privi hainele, cum putem vedea totul ca o joaca si cum, doar experimentand si iesind din zona de confort, dai voie hainelor sa te reprezinte cu adevarat. Zilnic, ne vom imbraca pentru cea mai tare petrecere din viata noastra!

Care a fost cea mai mare satisfactie a ta ca antreprenor?

Cea mai mare satisfactie o am atunci cand vad zambetul clientei cand probeaza o tinuta si se vede cat este de multumita cu ceea ce vede. Feedbackul pe care il primesc de la ele este cel mai important pentru mine.

Care a fost cea mai mare provocare a ta in aceasta perioada de criza?

Sa fac wardrobe detox in casa clientului, deoarece era si este, activitatea mea favorita. Online, partea asta este destul de dificila si iti trebui mai mult timp la dispozitie. In schimb, sesiunile de style coaching au functionat mai bine, deoarece oamenii isi doreau sa vorbeasca, sa se reconecteze si sa invete sau sa descopere ceva nou despre ei.

Ce ai facut diferit in aceasta perioada de criza?

Am participat la webinarul Alinei, pentru ca am vrut sa invat sa fac si eu webinarii si sa tin cursuri. Imi doream sa le transmit mai multor femei informatiile pe care eu le am despre haine si stil, dar si din experienta dobandita in ultimii ani. Asa ca, dupa cursul de 4 saptamani, tema pe care am avut-o de pregatit la ea, a ajuns tema primului meu webinar din iunie - "Cumparaturi la tine in dulap".

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

Va incurajez sa profitati si de timpul acesta, in care nu mai e nevoie sa alergam dintr-un loc in altul, si din confortul propriei case sa participati sau, de ce nu, sa organizati la randul vostru evenimente. Este un spatiu unde putem invata despre noi mai multe si putem aplica instant ce "s-a vorbit la curs". E un timp unic pe care merita sa il valorificam. Nu uitati...Life is a party, so dress for it!

Mamprenoare.eu isi propune sa reuneasca intr-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare si networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate in mod profesionist si pot fi gasite usor dupa domeniul de activitate sau localitate. Antreprenoarele prezente pe platforma se pot conecta intre ele, pot face parteneriate si au acces la o serie de resurse de educatie antreprenoriala.

Devino MAMPRENOARE

Vino într-o comunitate dinamică de femei antreprenor

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE