Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezinta: Raluca Butnaru, Asociația Davis

Platforma mamprenoare.eu aduna la un loc afaceri din toate domeniile si din toate colturile tarii. Prin intermediul acestor interviuri dorim sa va prezentam antreprenorul care sta in spatele afacerii cu ideile, satisfactiile, dar si provocarile sale, mai ales in aceasta perioada de criza.

Cum te numesti, de unde esti si ce afacere ai? 

Sunt Raluca Butnaru, sunt psiholog clinician și psihoterapeut la Asociația Davis unde susțin workshopuri, grupuri de suport, terapii individuale și de grup.

Cum ti-a venit ideea acestei asociatii? 

Am înființat Asociația Davis pentru a putea oferi diferitelor categorii sociale sprijin spre a depăși evenimentele traumatizante. În diversele proiectele în care am fost voluntar de-a lungul timpului, am observat o nevoie stringentă de suport psihologic, consiliere și psihoeducație. De aici a venit ideea de a pune bazele unei asociații în care să venim în întâmpinarea nevoilor beneficiarilor.

Ce produse si servicii oferi si cui te adresezi?

Oferim workshopuri pe teme psihologice de interes, grupuri de suport, terapii individuale și de grup.

Cu ce vii tu diferit pe piata? 

Am decis să ne ocupăm de teme de interes public, oarecum trecute cu vederea, precum cyberbullyingul. Acesta poate avea un impact negativ pe termen lung asupra psihicului celor care-i cad victime.

Care a fost cea mai mare satisfactie a ta ca profesionist?

Cea mai mare satisfacție pe care am avut-o și o am sunt recomandările și ofertele de colaborare pe care le primesc de la persoane care m-au cunoscut în cadrul proiectelor pro bono pe care le-am desfășurat. Pentru mine este dovada că oamenii apreciază implicarea și serviciile pe care le ofer.

Care a fost cea mai mare provocare a ta in aceasta perioada de criza?

Cea mai mare provocare a fost să pun pe pauză proiectele în desfășurare și să renunțăm la terapiile de grup.

Ce ai facut diferit in aceasta perioada de criza?

Activitatea mea se desfășura și înainte de criză în mare parte în online. Diferit a fost faptul că am avut mai mult timp, așa că m-am concentrat mai mult pe promovarea mea în spațiul virtual.

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

Purtați-vă cu voi așa cum vă purtați cu cei pe care îi iubiți. Oferiți-vă atenție, grijă, iubire, compasiune și acceptare.

Mamprenoare.eu isi propune sa reuneasca intr-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare si networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate in mod profesionist si pot fi gasite usor dupa domeniul de activitate sau localitate. Antreprenoarele prezente pe platforma se pot conecta intre ele, pot face parteneriate si au acces la o serie de resurse de educatie antreprenoriala.

Devino MAMPRENOARE

Vino într-o comunitate dinamică de femei antreprenor

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE