Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezintă

Ph.D. Oana Pocan Actrita/ Trainer

Platforma mamprenoare.eu adună la un loc afaceri din toate domeniile și din toate colțurile țării. Prin intermediul acestor interviuri dorim să vă prezentăm antreprenorul care stă în spatele afacerii cu ideile, satisfacțiile, dar și provocările sale, mai ales în această perioadă de criză.
!-- wp:paragraph -->Cum te numesti, de unde esti si ce afacere ai? Eu sunt Oana Pocan, locuiesc în Cluj-Napoca și sunt fondatorul Studio Impro Development care are ca obiect de activitate - educația non-formală, dezvoltarea personală și profesională prin instrumente și tehnici teatrale.Cum ti-a venit ideea acestei afaceri? Mi-am dorit să promovez teatrul în dimensiunea sa educativă și utilitatea sa în dezvoltarea abilităților de comunicare, în special. Contactul meu cu teatrul a pornit din nevoia mea de a îmi gestiona emoțiile pentru examenul de bacalaureat (acum multi ani !), când eram elevă la liceul Economic, din Brasov. Talentul de actriță a fost descoperit pe parcurs și iată-mă astăzi, după 25 de ani, ajutând, la rândul meu, pe alții ( atât viitori actori, ca lector universitar la Facultatea de Teatru si Film, din cadrul UBB, cât și pe non-actori) să-și dezvolte potențialul, să-și recâștige curajul, de a-și trăi viața cu mai puțină teamă în fața necunoscutului, să fie mai flexibili mental și să se exprime liber.Ce produse si servicii oferi si cui te adresezi?Ateliere si cursuri de improvizatie teatrală și actorie, dicție și expresivitate vocală pentru copii si adulti.Cu ce vii tu diferit pe piata? Sunt pasionată de domeniul dezvoltării personale, inclusiv teza mea de doctorat abordează conexiunile dintre psihologia umanistă și tehnicile teatrale, specifice formării actorului. Așadar, abordarea în programele mele este una care îmbină știința și arta, într-o manieră accesibilă oricui dorește să-și (re)descopere potențialul, creativitatea, să-și asume unicitatea și să-și dea voie să strălucească!Care a fost cea mai mare satisfactie a ta ca antreprenor?De fiecare când primesc pe neașteptate un mesaj de la un client că s-a descurcat excelent la o prezentare sau, de la un părinte, care vede transformări în copil ca urmare a participării la atelierul de teatru (anual) simt o mare satisfacție. Misiunea mea este îndeplinită!Care a fost cea mai mare provocare a ta in aceasta perioada de criza?Trecerea în online, într-un domeniu definit prin natura sa de relaționarea directă cu partenerul de scenă și cu spectatorul. Însă firea mea creativă a găsit soluții și m-am adaptat relativ repede la noua situație. M-a ajutat mult să văd perioada aceasta ca o oportunitate de învățare și dezvoltare personală.Ce ai facut diferit in aceasta perioada de criza?Personal am investit în mine timp de reflecție (reconectare cu resursele mele spirituale si creative) și profesional am participat la cursuri, webinarii pentru creșterea afacerii (regândirea unor programe/ cursuri ce vor putea fi accesate online)Ce mesaj ai pentru mamprenoare?
Mamprenoare.eu își propune să reunească într-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare și networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate în mod profesionist și pot fi găsite ușor după domeniul de activitate sau localitate.
Copyright @2016 - 2024 MAMPRENOARE.EU
Share
crossmenu