Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezintă

Oana Nicolcea - ON-HR

Platforma mamprenoare.eu adună la un loc afaceri din toate domeniile și din toate colțurile țării. Prin intermediul acestor interviuri dorim să vă prezentăm antreprenorul care stă în spatele afacerii cu ideile, satisfacțiile, dar și provocările sale, mai ales în această perioadă de criză.

Cum te numești, de unde ești și ce afacere ai?

Oana Nicolcea, din Piatra Neamț, dar locuiesc în Iași de 19 ani, businessul meu este în domeniul HR: recrutare, consultanță dezvoltare organizațională, training și coaching.

Cum ți-a venit ideea acestei afaceri?

Am studiat Psihologia și apoi masterul în Resurse umane, iar din 2006 lucrez în acest domeniu, a fost o trecere naturală și previzibilă pentru mine.

Ce produse și servicii oferi și cui te adresezi?

Furnizez servicii de recrutare și selecție pentru companii, servicii de consultanță în dezvoltare organizațională, analiză de climat, conceperea și implementarea sistemelor de evaluare 360 de grade, realizarea și optimizarea fluxurilor de comunicare și a procedurilor de lucru, training soft skills (comunicare și relaționare, leadership, lucru în echipă, gestionarea conflictelor și a stressului, productivitate, public speaking), coaching managerial, individual și/sau de echipă.

Cu ce vii tu diferit pe piață?

Cu mine, cu valorile în care cred, cu modul propriu de a face lucrurile, cu optimism și optica de a găsi soluții pentru orice problemă. Vin cu o experiență relevantă în HR, cu un background propice interacțiunii cu oamenii și cu formari multiple în domeniul dezvoltării potențialului uman și metodologii de lucru care dau rezultate (NLP, PCMK, JMT).

Care a fost cea mai mare satisfacție a ta ca antreprenor?

Cea mai mare satisfacție este să pot să-mi folosesc toate abilitățile pe care le am și să-mi dezvolt altele noi de care am nevoie în fiecare zi și probabil să fac ceea ce îmi place în formula aleasă de mine în fiecare zi; chiar dacă nu e mereu o alegere comodă, stiu că structura zilei de lucru îmi aparține.

Care a fost cea mai mare provocare a ta în această perioadă de criză?

Cea mai mare provocare a fost să lucrez de acasă, să-mi împart timpul și energia astfel încât să nu mă simt vinovată că deși sunt atât de aproape de cei dragi sunt atât de departe când intru în camera de lucru.

Ce ai făcut diferit în această perioadă de criză?

Am început să mă (re)conectez cu mulți prieteni în online (pe care în condiții normale nu reușeam să-i mai întâlnesc la un 'pahar de vorba' în tihna), am început să văd oportunitățile pentru businessul meu în online, iar în prezent explorez aceasta arie, care cu siguranță va fi de o importanță semnificativă ca proporție, și pentru mine, în viitor.

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

Să fie puternice și să rămână conectate la medii pozitive de creștere, când ai un grup de suport în ale mamiciei, antreprenoriatului și nu numai, lucrurile merg mai așezat, mai temperat, mai sănătos - cred că avem nevoie de calm, încredere și focus pe progres în perioada asta. Am auzit la cineva săptămână trecută o remarcă adaptată perfect contextului actual: 'The best business is to stay in business'.

Aș mai adăuga eu: Cu cât devenim mai bune la ce ne-am propus și ne dezvoltăm mai mult, personal și profesional, cu atât provocările devin mai ușor de gestionat.

Mamprenoare.eu își propune să reunească într-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare și networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate în mod profesionist și pot fi găsite ușor după domeniul de activitate sau localitate.
Copyright @2016 - 2023 MAMPRENOARE.EU
Share
crossmenu