Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezinta: Oana Nicolcea - ON-HR

Platforma mamprenoare.eu aduna la un loc afaceri din toate domeniile si din toate colturile tarii. Prin intermediul acestor interviuri dorim sa va prezentam antreprenorul care sta in spatele afacerii cu ideile, satisfactiile, dar si provocarile sale, mai ales in aceasta perioada de criza.

Cum te numesti, de unde esti si ce afacere ai? 

Oana Nicolcea, din Piatra Neamt, dar locuiesc in Iasi de 19 ani, businessul meu este in domeniul HR: recrutare, consultanta dezvoltare organizationala, training si coaching.

Cum ti-a venit ideea acestei afaceri? 

Am studiat Psihologia si apoi masterul in Resurse umane, iar din 2006 lucrez in acest domeniu, a fost o trecere naturala si previzibila pentru mine.

Ce produse si servicii oferi si cui te adresezi?

Furnizez servicii de recrutare si selectie pentru companii, servicii de consultanta in dezvoltare organizationala, analiza de climat, conceperea si implementarea sistemelor de evaluare 360 de grade, realizarea si optimizarea fluxurilor de comunicare si a procedurilor de lucru, training soft skills (comunicare si relationare, leadership, lucru in echipa, gestionarea conflictelor si a stressului, productivitate, public speaking), coaching managerial, individual si/sau de echipa.

Cu ce vii tu diferit pe piata? 

Cu mine 🙂 cu valorile in care cred, cu modul propriu de a face lucrurile, cu optimism si optica de a gasi solutii pentru orice problema. Vin cu o experienta relevanta in HR, cu un background propice interactiunii cu oamenii si cu formari multiple in domeniul dezvoltarii potentialului uman si metodologii de lucru care dau rezultate (NLP, PCMK, JMT).

Care a fost cea mai mare satisfactie a ta ca antreprenor?

Cea mai mare satisfactie este sa pot sa-mi folosesc toate abilitatile pe care le am si sa-mi dezvolt altele noi de care am nevoie in fiecare zi si probabil sa fac ceea ce imi place in formula aleasa de mine in fiecare zi; chiar daca nu e mereu o alegere comoda, stiu ca structura zilei de lucru imi apartine.

Care a fost cea mai mare provocare a ta in aceasta perioada de criza?

Cea mai mare provocare a fost sa lucrez de acasa, sa-mi impart timpul si energia astfel incat sa nu ma simt vinovata ca desi sunt atat de aproape de cei dragi sunt atat de departe cand intru in camera de lucru.

Ce ai facut diferit in aceasta perioada de criza?

Am inceput sa ma (re)conectez cu multi prieteni in online (pe care in conditii normale nu reuseam sa-i mai intalnesc la un 'pahar de vorba' in tihna), am inceput sa vad oportunitatile pentru businessul meu in online, iar in prezent explorez aceasta arie, care cu siguranta va fi de o importanta semnificativa ca proportie, si pentru mine, in viitor.

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

Sa fie puternice si sa ramana conectate la medii pozitive de crestere, cand ai un grup de suport in ale mamiciei, antreprenoriatului si nu numai, lucrurile merg mai asezat, mai temperat, mai sanatos - cred ca avem nevoie de calm, incredere si focus pe progres in perioada asta. Am auzit la cineva saptamana trecuta o remarca adaptata perfect contextului actual: 'The best business is to stay in business'. As mai adauga eu: Cu cat devenim mai bune la ce ne-am propus si ne dezvoltam mai mult, personal si profesional, cu atat provocarile devin mai usor de gestionat.

Mamprenoare.eu isi propune sa reuneasca intr-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare si networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate in mod profesionist si pot fi gasite usor dupa domeniul de activitate sau localitate.

Devino MAMPRENOARE

Vino într-o comunitate dinamică de femei antreprenor

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE