Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezinta - Oana Fotache - Fleurir, Iasi

Platforma mamprenoare.eu aduna la un loc afaceri din toate domeniile si din toate colturile tarii. Prin intermediul acestor interviuri dorim sa va prezentam antreprenorul care sta in spatele afacerii cu ideile, satisfactiile, dar si provocarile sale, mai ales in aceasta perioada de criza.

Cum te numesti, de unde esti si ce afacere ai? 

Sunt Oana Fotache Owner @Fleurir, atelier de creatie florala din Iasi.

Cum ti-a venit ideea acestei afaceri? 

Atunci cand eram intr-un moment de regasire interioara am asezat pe foaie lucrurile care ma definesc, care imi plac, lucrurile dupa care tanjeam eu ca om, valori, abilitati. Astfel ca firea mea creativa impreuna cu dragostea pentru soare, arta, natura, culori s-au impreunat cu studiile din domeniul artistic, marketing si floristic si au contribuit la nasterea proiectului denumit Fleurir.

Ce produse si servicii oferi si cui te adresezi?

Fleurir este atelierul floral ce aduce un plus pe partea vizualo-olfactivă diverselor evenimente, private sau corporate, prin intermediul unei game variate de creaţii: cutii florale, buchete pentru ocazii speciale, aranjamente nunta/botez/ sarbatori, aranjamente cu plante suculente, terarii si alte instalatii florale.

Cu ce vii tu diferit pe piata? 

Creatiile noastre aduc in prim plan naturaletea, noutatea si ideea de a refolosi anumite componente ale acestora. Avem in vedere sa inlocuim vasele de plastic cu vase ceramice, din sticla, lemn sau carton. Astfel am realizat aranjamentele cu plante suculente in cani ceramice si aranjamentele florale in cutii catifelate, din carton, reutilizabile ca si cutii pentru depozitare sau casete pentru bijuterii. Totodata am venit pe piata cu buchetul 2 in 1, un buchet din flori naturale care inconjoara un al doilea buchet alcatuit din flori si alte elemente vegetative uscate cat si plante verzi ce pot fi replantate. Un buchet natural, care poate fi pastrat un timp mai indelungat fara a folosi elemente artificiale.

Care a fost cea mai mare satisfactie a ta ca antreprenor?

Satisfactia vine odata cu fiecare eveniment reusit, odata cu fericirea si multumirea de pe chipul mireselor in ziua nuntii lor.

Care a fost cea mai mare provocare a ta in aceasta perioada de criza?

Sistarea evenimentelor a condus catre o cerere semnificativ mai mica de servicii in zona floristica. De aici un intreg lant economic a fost afectat, lucru care s-a resimtit si in cazul nostru.

Ce ai facut diferit in aceasta perioada de criza?

Am petrecut mai mult timp de calitate cu cele mai importante persoane din viata mea. In primul rand cu mine, mi-am acordat timp mie creandu-mi o armonie intre minte, trup si suflet, lucru care m-a ajutat mult la inchegarea relatiei cu familia. Si cum fericirea vine din interior si se vede la exterior, ulterior acestei dezvoltari personale a venit si cea profesionala prin generare de noi creatii, idei si strategii.

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

Pe strada fiecareia dintre noi exista un soare, este important doar sa avem curajul sa il privim!

Mamprenoare.eu isi propune sa reuneasca intr-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare si networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate in mod profesionist si pot fi gasite usor dupa domeniul de activitate sau localitate.

Devino MAMPRENOARE

Vino într-o comunitate dinamică de femei antreprenor

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE