Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezinta: Monica Danciu, Circular Consulting

Platforma mamprenoare.eu aduna la un loc afaceri din toate domeniile si din toate colturile tarii. Prin intermediul acestor interviuri dorim sa va prezentam antreprenorul care sta in spatele afacerii cu ideile, satisfactiile, dar si provocarile sale, mai ales in aceasta perioada de criza.

Cum te numesti, de unde esti si ce afacere ai? 

Ma numesc Monica Danciu, sunt din Floresti, jud Cluj si sunt cosultant de mediu. Firma mea se numeste Circular Consulting.

Cum ti-a venit ideea acestei afaceri? 

Sunt inginer de mediu (in prezent doctorand) si, pentru ca schimbarile legislative pe parte de mediu vin cu multe provocari pentru antreprenorii care au obligatii pe partea de mediu, am deschis un cabinet de consultanta pentru a fi alaturi de cei care au nevoie de sfatul unui expert.

Ce produse si servicii oferi si cui te adresezi?

Ma adresez tuturor agentilor economici - de la cei cu activitate de birou, care au un impact minor asupra mediului, pana la agentii economici care amprenteaza mediul prin poluari masive, cum ar fi fabrici sau marile industrii.

Ofer servicii specifice in domeniul mediului:

  • audit intern de mediu
  • bilanturi de mediu
  • declaratii la Fondul de Mediu
  • intocmire acte de regelementate (aviz, autorizatie de mediu)
  • instruire personal pe parte de mediu
  • monitorizare factori de mediu, etc.

Cu ce vii tu diferit pe piata? 

Pe langa experienta de inginer, vin si cu experienta din cercetare, iar punctul forte este implementarea pe cat posibil, in conceptia antreprenorilor, termenului de economie circulara, care face ca afacerile sa devina mai competitive si in acelasi timp durabile.

Care a fost cea mai mare satisfactie a ta ca antreprenor?

Momentul in care tot ce am invatat, am putut sa pun in practica si sa indrum pe altii in afacerile lor pentru a se alinia obligatiilor fata de mediu.

Care a fost cea mai mare provocare a ta in aceasta perioada de criza?

Sa ma concentrez pe ce e important si de multe ori abandonat intr-un business: imagine, promovare, organizare interna si informare. A fost o perioada in care am avut timp si de partea de branding si marketing in general.

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

Fiti optimiste, fiecare perioada dificila aduce si oportunitati pentru afacerea ta care te pot duce pe cai nebanuite. Succes si multe colaborari pe viitor!

Mamprenoare.eu isi propune sa reuneasca intr-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare si networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate in mod profesionist si pot fi gasite usor dupa domeniul de activitate sau localitate. Antreprenoarele prezente pe platforma se pot conecta intre ele, pot face parteneriate si au acces la o serie de resurse de educatie antreprenoriala.

Devino MAMPRENOARE

Vino într-o comunitate dinamică de femei antreprenor

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE