Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezinta: Mihaela Antoche, Excelsior Mind & Soul

Platforma mamprenoare.eu aduna la un loc afaceri din toate domeniile si din toate colturile tarii. Prin intermediul acestor interviuri dorim sa va prezentam antreprenorul care sta in spatele afacerii cu ideile, satisfactiile, dar si provocarile sale, mai ales in aceasta perioada de criza.

Cum te numesti, de unde esti si ce afacere ai? 

Sunt Mihaela Antoche, fondator Excelsior Mind & Soul și sunt din București.

Cum ti-a venit ideea acestei afaceri? 

Am avut nevoie de un erou așa că am devenit eu unul!

Ce produse si servicii oferi si cui te adresezi?

Performance coaching 1-1, sau cursuri de transformare personală pentru antreprenorii care își doresc succes.

Cu ce vii tu diferit pe piata? 

Ajut oamenii de afaceri să își elimine barierele mentale și emoționale pentru a-și debloca potențialul, a-și maximiza claritatea, forța mentală și succesul.

Care a fost cea mai mare satisfactie a ta ca antreprenor?

Transformarea și înflorirea unor persoane, la un nivel foarte înalt.

Care a fost cea mai mare provocare a ta in aceasta perioada de criza?

In această perioadă, este momentul sa ne focusam pe noi, astfel incat sa ne conectam și reconectăm cu (re)sursele noastre.

Ce ai facut diferit in aceasta perioada de criza?

La început, în luna aprilie, mi-am spus: "Cum să ajut și să sprijin pe cei din jurul meu, pentru a trece lin prin acea perioadă mai dificilă?" Și am căutat ceva rapid și, în același timp, eficient, care să îi ajute să se relaxeze și energizeze. Așa am descoperit cu toții, cât de simplu și plăcut este să ne focusam pe noi și să ne reconectam cu (re)sursele noastre, să ne întâlnim cu noi înșine. Și unul dintre învățămintele prețioase a fost, că atunci când nu poți ieși afară, mergi în interior, în sanctuarul tău magic.

Prin urmare, am conceput un program prin care ne redescoperim creativitatea, imaginatia, abilitațile de a crea soluții, găsim strategii de relaxare care funcționează, descoperim oportunitățile.

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

Suntem niște persoane puternice, creative cu resurse inepuizabile, și avem de descoperit multe altele în interiorul nostru, de care nici nu știam că există.

Mamprenoare.eu isi propune sa reuneasca intr-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare si networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate in mod profesionist si pot fi gasite usor dupa domeniul de activitate sau localitate.

Alatura-te si tu grupului Mamprenoare Romania unde te vei putea conecta cu peste 1500 de femei antreprenor si vei gasi o sumedenie de resurse necesare dezvoltarii afacerii tale!

Devino MAMPRENOARE

Vino într-o comunitate dinamică de femei antreprenor

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE