Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezinta: Maria Cristina Stanca

Platforma mamprenoare.eu aduna la un loc afaceri din toate domeniile si din toate colturile tarii. Prin intermediul acestor interviuri dorim sa va prezentam antreprenorul care sta in spatele afacerii cu ideile, satisfactiile, dar si provocarile sale, mai ales in aceasta perioada de criza.

Cum te numesti, de unde esti si ce afacere ai? 

Eu sunt Maria Cristina Stanca si mica mea afecere este Three Hearts, o tesatorie manuala din Alba Iulia.

Cum ti-a venit ideea acestei afaceri? 

Cand al treilea baietel al meu era doar un bebe mic am descoperit babywearingul, purtarea bebelusilor in wrap si am vazut toate beneficiile pe care le aduce. Apoi am vazut wrapuri tesute manual si am zis ca pot si eu. Si asa a inceput drumul nostru.

Ce produse si servicii oferi si cui te adresezi?

Principalele noastre produse sunt wrapuri si slinguri tesute manual, pentru purtarea bebelusilor. Dar realizam si alte tesaturi manuale, prosoape, metraje, accesorii fashion din materialele tesute la noi in atelier.

Cu ce vii tu diferit pe piata? 

Three Hearts ofera serii foarte mici de wrapuri tesute si vopsite manual care se personalizeaza dupa dorinta clientelor noastre. Oferim o gama larga de fibre naturale si, mai nou, posibilitatea de a vopsi urzeala din bumbac in combinatii fascinante de culori.

Care a fost cea mai mare satisfactie a ta ca antreprenor?

Cel mai mult ma bucur cand vad poze cu bebelusi purtati in sistemele noastre, fericirea lor si a mamelor lor.

Care a fost cea mai mare provocare a ta in aceasta perioada de criza?

Cea mai mare provocare este timpul. Indiferent cum calculam, fiecare zi are tot 24 de ore si acestea trebuie impartite intre familie, productie si promovare, ceea ce e destul de dificil mai ales in perioada aceasta cu scoala online.

Ce ai facut diferit in aceasta perioada de criza?

Am incercat sa comunic cu clientele, sa postez cat mai des pe social media, sa le arat ce avem in lucru.

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

Sa aiba incredere in puterea lor de mame. Cand motivatia noastra vine de la copii prindem forte noi si putem trece peste orice obstacole.

Devino MAMPRENOARE

Vino într-o comunitate dinamică de femei antreprenor

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE