Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezinta: Magda Ungureanu, ReDecor

Platforma mamprenoare.eu aduna la un loc afaceri din toate domeniile si din toate colturile tarii. Prin intermediul acestor interviuri dorim sa va prezentam antreprenorul care sta in spatele afacerii cu ideile, satisfactiile, dar si provocarile sale, mai ales in aceasta perioada de criza.

Cum te numesti, de unde esti si ce afacere ai? 

Ma numesc Magda Ungureanu sunt din Iași și reconditionez mobilier la ReDecor Atelier.

Cum ti-a venit ideea acestei afaceri? 

Dintr-o nevoie personală dar si din plăcerea lucrului cu lemnul și cu croitoria.

Ce produse si servicii oferi si cui te adresezi?

Ofer servicii de retapitare și reconditionare mobilier, produc huse pt canapele, fotolii și scaune, produc piese mici de mobilier și obiecte de design interior din lucruri și materiale recuperate.

Cu ce vii tu diferit pe piata? 

Husele pt mobilier pe care eu le fac sunt diferite fata de orice produs din aceasi categorie de pe piață. Sunt de fapt niște tapițerii detașabile.

Care a fost cea mai mare satisfactie a ta ca antreprenor?

Mulțumirea și recomandările clienților.

Care a fost cea mai mare provocare a ta in aceasta perioada de criza?

Sa lucrez anumite produse doar pe măsurătorile date de client prin telefon.

Ce ai facut diferit in aceasta perioada de criza?

M-am orientat către produse care se cauta acum și pe care le pot face fără sa merg sa lucrez acasă la client, de exemplu pernele pentru gradina.

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

Le doresc sa treacă cu bine prin aceasta perioadă, și orice ar fi sa se gândească ca daca ele și familiile lor sunt în regulă, totul are rezolvare. 🙂

Mamprenoare.eu isi propune sa reuneasca intr-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare si networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate in mod profesionist si pot fi gasite usor dupa domeniul de activitate sau localitate. Antreprenoarele prezente pe platforma se pot conecta intre ele, pot face parteneriate si au acces la o serie de resurse de educatie antreprenoriala.

Devino MAMPRENOARE

Vino într-o comunitate dinamică de femei antreprenor

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE