Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezintă

Luiza Bădărău, Producator Cosmeticele Kalari

Platforma mamprenoare.eu adună la un loc afaceri din toate domeniile și din toate colțurile țării. Prin intermediul acestor interviuri dorim să vă prezentăm antreprenorul care stă în spatele afacerii cu ideile, satisfacțiile, dar și provocările sale, mai ales în această perioadă de criză.

Cum te numești, de unde ești și ce afacere ai?

Numele meu este Luiza, sunt mamă a două fete minunate, de meserie biolog, cu 12 ani de experiență în laborator de analize și mamprenoare. Cu perseverență, muncă multă, și sprijin din partea celor dragi, în anul 2019, am reușit să creez atelierul de produse cosmetice naturiste, Atelierul Kalari. Afacerea este localizată în Bârlad, județul Vaslui.

Cum ți-a venit ideea acestei afaceri?

Încercăm să înlocuim rafturile umplute cu produse toxice și încurajăm aprovizionarea responsabilă cu produse curate și prietenoase cu oamenii și mediul înconjurător. Povestea atelierului a început în 2018, când am depus un proiect prin programul Start Up Yourself, pentru regiunea N-E.

Ce produse și servicii oferi și cui te adresezi?

Creez produse cosmetice din ingrediente naturale, pentru întreaga familie. Cremele, loțiunile, unguentele, produsele de îngrijire a părului și de igienă conțin un mix de unturi și uleiuri, ape florale, uleiuri esențiale, extracte naturale și vitamine. Formulele noastre sunt atent create pentru a hrăni în mod natural pielea. Nu lucrăm cu stocuri, produsele sunt proaspete, cu termen de valabilitate redus, sunt prietenoase cu mediul și nu sunt testate pe animale. Folosim ingrediente de calitate, certificate, iar produsele noastre sunt testate în laborator acreditat RENAR.

Cu ce vii tu diferit pe piață?

Punctul forte îl reprezintă unicitatea rețetelor noastre, testate și elaborate pe o perioadă de mai mulți ani. Folosind tradiția ca punte de legătură, ducând ideea de ”săpun de casă”, până la cea mai delicată necesitate. Însăși definiția hand made-ului comunică unicitatea, produsul creat cu dragoste, fiecare ”piesă” este rezultată din ideile, studiul și conceptele noastre, oferind ceva special din partea noastră pentru clienții noștri.

Care a fost cea mai mare satisfacție a ta ca antreprenor?

Cea mai mare satisfacție de până acum a fost comercializarea primului lot de produse cosmetice sub brand-ul Kalari.

Care a fost cea mai mare provocare a ta în această perioadă de criză?

Debutul afacerii noastre a coincis cu începutul pandemiei, în plină criză.

Ce ai făcut diferit în această perioadă de criză?

Am reușit să ne pliem producția în funcție de cererea clienților, am creat produse noi: loțiunea igienizantă pentru mâini, fiind cele mai căutat produs.

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

Identificați abilitățile dumneavoastră și transformați pasiunea în afacere!

Mamprenoare.eu își propune să reunească într-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare și networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate în mod profesionist și pot fi găsite ușor după domeniul de activitate sau localitate.
Copyright @2016 - 2024 MAMPRENOARE.EU
Share
crossmenu