Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezinta: Lia Stoica, Lia's Boutique

Platforma mamprenoare.eu aduna la un loc afaceri din toate domeniile si din toate colturile tarii. Prin intermediul acestor interviuri dorim sa va prezentam antreprenorul care sta in spatele afacerii cu ideile, satisfactiile, dar si provocarile sale, mai ales in aceasta perioada de criza.

Cum te numesti, de unde esti si ce afacere ai?

 Sunt Lia Stoica, sunt din Bucuresti si am un atelier de croitorie - Lia's Boutique.

Cum ti-a venit ideea acestei afaceri? 

Desi sunt jurist de meserie si managerul unei companii de curatenie, m-a pasionat intotdeauna cusutul, pasiune mostenita de la mama mea.

Ce produse si servicii oferi si cui te adresezi?

Paturi patchwork, lenjerii si protectii pentru pat, Kitul ursuletului.

Cu ce vii tu diferit pe piata? 

Noi facem produse executate la comanda (personalizate), orientate spre nevoia reala a clientului.

Care a fost cea mai mare satisfactie a ta ca antreprenor?

Sa vad cum un hobby se transforma in afacere.

Care a fost cea mai mare provocare a ta in aceasta perioada de criza?

Sa ma reinventez si sa vin cu produse noi pe care nu credeam vreodata ca le voi face. Provocarea suprema pentru atelierul nostru mic, a fost sa realizam peste 2500 bonete pentru cadrele medicale. Cu ajutorul donatiilor primite de la prieteni, am acoperit partial costurile cu materiale. Cadrele medicale de la cateva spitale din Bucuresti, Constata, Mangalia, Brasov, Slatina, Craiova, Galati au primit gratuit aceste bonete.

Ce ai facut diferit in aceasta perioada de criza pentru a supravietui?

Am analizat ce pot face/ produce, am testat si am scos pe piata produse noi. Mastile din material textil au devenit produsul nostru cel mai vandut. De curand oferim si servicul de personalizare prin broderie care a dus si la o mai mare cerere. Nu credeam ca voi face investii in aceasta perioada de pandemie- dar nu regret nicio secunda- am riscat- totusi dupa o analiza- dar a meritat. Nu vreti sa stiti ce imaginative au oamenii si ce mesaje doresc sa poarte pe masti. Nici companiile nu sunt mai prejos, toate isi doresc sigla pe masti 🙂 In prezent testam un alt produs ce urmeaza sa fie lansat: covorasul pentru dezinfectare incaltaminte.

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

Cauta mereu solutii, sigur exista cel putin una. Daca ai pornit pe calea antreprenoriatului, nu exista abandon doar esecuri si realizari. Ambele te ajuta sa fi mai bun, mai priceput, mai experimentat. Succes!

Mamprenoare.eu isi propune sa reuneasca intr-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare si networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate in mod profesionist si pot fi gasite usor dupa domeniul de activitate sau localitate. Antreprenoarele prezente pe platforma se pot conecta intre ele, pot face parteneriate si au acces la o serie de resurse de educatie antreprenoriala.

Devino MAMPRENOARE

Vino într-o comunitate dinamică de femei antreprenor

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE