Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezinta: Laura Babos, Asociatia Parinte InFloresti si Uleiuri Esentiale pentru Familie

Platforma mamprenoare.eu aduna la un loc afaceri din toate domeniile si din toate colturile tarii. Prin intermediul acestor interviuri dorim sa va prezentam antreprenorul care sta in spatele afacerii cu ideile, satisfactiile, dar si provocarile sale, mai ales in aceasta perioada de criza.

Cum te numesti, de unde esti si ce afacere ai?

 Sunt Babos Laura din Cluj-Napoca, proiectele dragi sufletului meu sunt Asociația Părinte inFlorești și Uleiuri Esențiale pentru Familie.

Cum ti-a venit ideea acestei afaceri? 

In 2014, din dorința de a dezvolta o comunitate de părinți in Florești, am inființat Asociația Părinte inFlorești prin intermediul căreia am organizat și dezvoltat de-a lungul timpului, multe activități, evenimente și proiecte de educație și sănătate pentru comunitate.

Unul dintre proiectele dragi mie și foarte apreciat de către public este " Porția de sănătate", dedicat educației pentru un stil de viață sănătos; acesta a demarat in 2015, prin includerea asociației in cadrul mișcării internaționale Food Revolution și continuă și in prezent, sub formă de activități educaționale, pentru preșcolari și școlari.

Din 2017, am inceput să folosesc in familia mea uleiuri esențiale pure cu grad terapeutic, cu rezultate semnificative pentru sănătatea noastră, atât la copii, cât și la adulți. Ulterior, le-am recomandat și prietenilor și cunoștințelor apropiate, iar răspunsurile lor au fost uimitoare și implinitoare, foarte multe mămici fiind incântate să le descopere eficiența și beneficiile pentru sănătate; acest lucru m-a determinat să completez proiectul " Porția de sănătate" cu intâlniri regulate cu părinți și cadre didactice, de prezentare a acestor soluții naturale, ințelegând cât de mult pot să imbunătățească calitatea vieții oamenilor ... și așa s-a născut al doilea proiect " Uleiuri esențiale pentru familie ", in 2018.

Ce produse si servicii oferi si cui te adresezi?

Prin activitățile desfășurate in cadrul asociației vizăm informarea și educația copiilor, a părinților și a publicului larg, din Cluj-Napoca și Floresti. Prin serviciile de informare și consultanță cu privire la uleiurile esențiale pure cu grad terapeutic, doresc să vin in ajutorul tuturor celor care sunt interesați de un stil de viață sănătos și de abordarea holistică a sănătății, cu focus mai degrabă pe păstrarea și menținerea acesteia decât pe tratarea afecțiunilor.

Cu ce vii tu diferit pe piata? 

Abilitatea mea principală este de a face " puzzle-uri " cu idei, oameni, resurse și de a găsi soluții la diverse probleme; de asemenea, imi place să lucrez cu oamenii iar scopul meu este să dezvolt relații de calitate, bazate pe profesionalism, incredere și conexiune de la inimă la inimă. Abordarea mea este de win-win și pun mare preț pe intrajutorare și colaborare in comunitatea pe care am construit-o. De asemenea, imi propun să dezvolt proiecte pe termen lung, cu impact in viețile cât mai multor oameni și care conduc către "inFlorirea" noastră, a tuturor. Acesta este și motivul pentru care am ales să fac parte și din comunitatea Mamprenoare și să contribui la dezvoltarea ei.

Care a fost cea mai mare satisfactie a ta ca antreprenor?

Fiecare proiect de educație dus la bun sfârșit reprezintă o implinire pentru mine iar zâmbetele și imbrățisările copiilor participanți la activități sunt " de aur ".

Care a fost cea mai mare provocare a ta in aceasta perioada de criza?

Reorganizarea multor proiecte și găsirea de soluții, in condiții restrictive.

Ce ai facut diferit in aceasta perioada de criza?

Din păcate, activitatea asociației a trebuit redusă drastic, din 15 martie incoace și am reușit să ducem la bun sfârșit doar proiectul caritabil " Părinte inFlorești și Mamprenoare te indeamnă să Dăruiești ", cu ajutorul inimoaselor membre din asociație și din comunitatea Mamprenoare din Cluj-Napoca; in cadrul acestuia, am adus bucurie in rândul a 26 de familii cu 38 de copii minori, cu prilejul sărbătorilor de Paști, in ciuda condițiilor stricte de organizare.

In ceea ce privește Uleiuri esențiale pentru familie, am inceput să susțin prezentări online intrucât tot mai multe persoane sunt interesate de susținerea sănătății familiei cu soluții naturale, cu focus pe prevenirea și ameliorarea afecțiunilor de sezon.

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

Imi doresc să continuăm să adaugăm valoare comunității, impreună, raportându-ne in permanență, in toate proiectele pe care le dezvoltăm, la valorile acesteia : Integritate, Implicare, Familie, Evoluție și Creștere !

Mamprenoare.eu isi propune sa reuneasca intr-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare si networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate in mod profesionist si pot fi gasite usor dupa domeniul de activitate sau localitate. Antreprenoarele prezente pe platforma se pot conecta intre ele, pot face parteneriate si au acces la o serie de resurse de educatie antreprenoriala.

Devino MAMPRENOARE

Vino într-o comunitate dinamică de femei antreprenor

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE