Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezinta: Iulia Bud, Energy Wings

Platforma mamprenoare.eu aduna la un loc afaceri din toate domeniile si din toate colturile tarii. Prin intermediul acestor interviuri dorim sa va prezentam antreprenorul care sta in spatele afacerii cu ideile, satisfactiile, dar si provocarile sale, mai ales in aceasta perioada de criza.

Cum te numesti, de unde esti si ce afacere ai? 

Numele meu este Iulia Bud, sunt din Iași și sunt terapeut Theta Healing și Access Consciousness și am creat Energy Wings.

Cum ti-a venit ideea acestei afaceri? 

În urmă cu 5 ani jumătate  mă aflăm într-o perioada mai grea a vieții mele. Eram în căutare de soluții ca să ies, să se facă lumină și să răsară soarele în viața mea, pe toate planurile. Și într-o bună zi am ajuns la o ședință de Theta Healing. Mi-am dat seama  imediat că e ceea ce mi se potrivește ca să îmi ating scopul, să fac acele  schimbări. Am început să studiez, am urmat cât de repede cursurile și specializările.

Pe parcurs au apărut și instrumentele Access Consciousness, ce mi–am dat seama că se îmbină foarte bine. Eram recunoscătoare pentru tot ceea ce apăruse în viața mea și pentru toată evoluția mea. Într-o zi mi-am dat seama că doresc să împărtășesc și cu alte persoane ceea ce învățasem, că îmi descoperisem abilități de care nu știam și cu care puteam să contribui la o viață mai ușoară și mai frumoasă. Și astfel a început o nouă etapă a vieții mele, aceea de terapeut.

Articol-Iulia-Bud

Ce produse si servicii oferi si cui te adresezi?

Ședințe de Theta Healing, Access Bars, Access Procese de corp, Access Energeric Facelift, ședințe de curățare energetică a persoanelor sau a spațiilor, ședințe de citire a energiilor. Vă invit să-mi urmăriți pagina pentru a afla mai multe despre puterea acestor ședințe. Ele se adresează oricui este dispus să elibereze ceea ce nu îi mai este de folos și este dispus să primească ”mai mult”. Pe parcursul acestor ani, am avut și am bucuria să am pacienți de toate vârstele, începând cu bebeluși de câteva zile și până la seniori. Prin accesarea subconștientului pot fi modificate convingeri/blocaje/programe, astfel făcându-se sincronizarea cu Sine și cu ceea ce este Ființa noastră cu adevărat.

Cu ce vii tu diferit pe piata? 

Cu toții suntem unici. Fiecare are ceva diferit de lucrat, are o energie specifică. Nu putem aplica o rețetă xeroxată. De aceea, gama variată de instrumente și abilități, oferă posibilitatea ca fiecare ședință să fie personalizată în funcție de fiecare persoană în parte și de energia acelui moment.

Care a fost cea mai mare satisfactie a ta ca antreprenor?

Satisfacția, bucuria și recunoștința le simt în fiecare zi: după o ședință, când privesc chipul schimbat al persoanei ce a beneficiat de terapie sau când persoana revine constant la mine sau când primesc recomandări și astfel pot contribui la expansiunea mai multor persoane.

Care a fost cea mai mare provocare a ta in aceasta perioada de criza?

Eu am privit aceasta perioadă ca un moment de liniște, de respiro și de ”am timp” și am ales să nu intru în această energie de criză, lipsuri și frici. Am abordat – o ca o perioada de schimbare, de a accesa noi cai. Provocarea pentru mine a constat în faptul de a-mi muta activitatea online, deoarece majoritatea pacienților erau obișnuiți cu întâlnirile fizice la cabinet, și atât eu, cât și ei, am trebuit să ieșim din obișnuință.

Ce ai facut diferit in aceasta perioada de criza?

Această perioada clar a venit la pachet cu multe lucruri ce m-au făcut să văd viața mea dintr-o altă perspectivă:  am petrecut fiecare zi cu fetița mea, am gătit mult mai mult decât o făceam înainte, m-am apucat de grădinărit și am învățat să îmi gestionez diferit timpul și spațiul, fiind un context diferit, de acasă.

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

Totul în viață vine cu bucurie, ușurință și glorie! Fiecare alege din ce perspectivă vede viața și ceea ce apare în drumul nostru. Poate fi o călătorie grea, plină de obstacole și lupte, tristeți, nervi, frustrări și neîmpliniri sau una frumoasă, interesantă, plină de bucurii, prosperă . Tu ce preferi? Alegeți instrumente, metode, tehnici pe care să le folosiți zilnic, care să vă mențină în claritate, bucurie, creativitate, recunoștință și contribuție. Și astfel prosperitatea și sănătatea vor fi un bonus! Ce altceva mai e posibil?

Mamprenoare.eu isi propune sa reuneasca intr-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare si networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate in mod profesionist si pot fi gasite usor dupa domeniul de activitate sau localitate.

Alatura-te si tu grupului Mamprenoare Romania unde te vei putea conecta cu peste 1300 de femei antreprenor si vei gasi o sumedenie de resurse necesare dezvoltarii afacerii tale!

Devino MAMPRENOARE

Vino într-o comunitate dinamică de femei antreprenor

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE