Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezinta: Iancuta Avram Maris, Steaguri.com și PerdeleCopii.ro

Platforma mamprenoare.eu aduna la un loc afaceri din toate domeniile si din toate colturile tarii. Prin intermediul acestor interviuri dorim sa va prezentam antreprenorul care sta in spatele afacerii cu ideile, satisfactiile, dar si provocarile sale, mai ales in aceasta perioada de criza.

Cum te numesti, de unde esti si ce afacere ai? 

Sunt Iancuta Avram Maris din Tirgu Mureș, sunt Managing Partner intr-o companie de productie de printuri textile. Avem brandurile Steaguri.COM și PerdeleCopii.RO

Cum ti-a venit ideea acestei afaceri? 

Am intrat in afacerea familiei sotului meu in 2014. O companie cu traditie in producția de steaguri. Ideea cu perdelele pentru copii intr-adevar a fost a mea, dar o construim impreună aaa cum nu neglijam nici primul nostru pui ca sa zic asa: steagurile.

Ce produse si servicii oferi si cui te adresezi?

Ne adresam companiilor in general pe segmentul de steaguri personalizate, iar cu perdelele desigur ne adresam celor mai dragalasi clienti posibili.

Cu ce vii tu diferit pe piata? 

Suntem inovatori. Incercam mereu sa gasim ceva nou care sa ne deosebeasca de ceilalti. Acum sunt perdelele care sunt personalizate. Deci practic putem imprima orice si-ar putea dori un copil in camera lui.

Care a fost cea mai mare satisfactie a ta ca antreprenor?

Cea mai mare satisfacție este atunci când avem un client mulțumit 100%. “Am primit perdelele, sunt superbe” e fraza mea favorită.

Care a fost cea mai mare provocare a ta in aceasta perioada de criza?

Cea mai mare provocare a fost și este in continuare sa te adaptezi nevoilor pietei. Sa gasesti canalele de comunicare potrivite ca sa ajungi la cei care isi doresc produsele tale si sa te mulezi ca produs pe nevoia din piata. E o provocare si necesita multa educare. Nu educatie, ci educare: adica actiunea de invatare continua. Sa inveti mereu abilitati noi si metode noi de abordare in piata. Cred ca este esential in aceasta perioada.

Ce ai facut diferit in aceasta perioada de criza pentru a supravietui?

Ne-am concentrat pe doua aspecte pe care le consider foarte importante:

1. Retentia clientilor existenti. I-am informat asupra procedurilor de lucru adoptate cat si asupra faptului ca ne continuam activitatea chiar daca am luat masuri de restrangere si de lucru in serii astfel incat sa ne protejam atat pe noi ca si colectiv cat si pe colaboratori.

2. Proiecte noi adaptate la statusul quo. Am analizat incotro se indreapta atentia si nevoile oamenilor in aceasta perioada si ne-am concentrat in aceeasi directie. Fiind atelier de productie textila, sigur ca am intuit necesitatea mastilor. Am facut un prototip cu care lucram si care suntem constienti ca nu poate obtine certificare medicala pentru utilizare de unica folosinta in institutiile medicale, dar poate fi folosit, cu responsabilitate urmand instructiunile noastre, in orice alt mediu fara probleme. Deci am focusat atentia catre mediul business. Partenerii nostri care achizitionau pana acum steaguri de la noi, pot beneficia cu incredere si de masti textile dintr-un material de inalta calitate asa cum i-am obisnuit. In concluzie cred ca este important in aceasta perioada sa ne reanalizam pozitia in piata. Sa folosim aceasta perioada pentru instrospectie si analiza, sa ne conturam proiecte noi adaptate la vremurile care vor veni, sa incercam sa fim inovatori si vizionari, sa ne pastram calmul si o atitudine pozitiva. Mediul nu e chiar atat de ostil precum pare. Oportunitatile exista, trebuie doar sa le recunoastem.

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

Sa nu înceteze sa investească in ele. In educația lor financiara. Cred ca e cel mai important lucru in aceasta perioada si nu numai. Si sa fie pozitive. In viitor nu poate fi decât mai bine.

Mamprenoare.eu isi propune sa reuneasca intr-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare si networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate in mod profesionist si pot fi gasite usor dupa domeniul de activitate sau localitate. Antreprenoarele prezente pe platforma se pot conecta intre ele, pot face parteneriate si au acces la o serie de resurse de educatie antreprenoriala.

Devino MAMPRENOARE

Vino într-o comunitate dinamică de femei antreprenor

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE