Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezinta: Henrietta Frătean, Avocat

Platforma mamprenoare.eu aduna la un loc afaceri din toate domeniile si din toate colturile tarii. Prin intermediul acestor interviuri dorim sa va prezentam antreprenorul care sta in spatele afacerii cu ideile, satisfactiile, dar si provocarile sale, mai ales in aceasta perioada de criza.

Cum te numesti, de unde esti si ce afacere ai? 

Numele meu este Frătean Henrietta sunt din Cluj-Napoca și de profesie sunt avocat.

Cum ti-a venit ideea acestei profesii? 

Cred că fiecare dintre noi își dă seama mai devreme sau mai târziu ce profesie i se potrivește. Mă consider o norocoasă pentru că profesia pe care o practic este ceea ce mi-am dorit să fac dintotdeauna. Mereu am fost călăuzită de ideea de a face dreptate, de a ajuta oamenii, de a fi în sprijinul societății.

Ce servicii oferi si cui te adresezi?

Am dobândit experiența profesională în cadrul uneia dintre cele mai mari case de avocatură din România, fiind specializată în diferitele ramuri ale dreptului, preponderent in domeniile dreptului insolventei, familiei, dreptului comercial si protectiei datelor personale (GDPR). Serviciile juridice prestate au fost si sunt adresate atât persoanelor juridice cat si persoanelor fizice, cuprinzând, in esența, activități de consultanta, asistenta si reprezentarea intereselor clienților in fata instanțelor de judecata si a celor de arbitraj.

Cu ce vii tu diferit pe piata? 

Avocatura este un mod de viață ce presupune adoptarea unui mindset de identificare a soluțiilor și rezolvare a problemelor. De aceea abordez fiecare cauză mă ghidez după citatul:

„ Imposibilul poate fi împărțit oricând în posibilități”.

Sunt pasionată de această meserie și din acest motiv reușesc să identific soluții la problemele juridice ale clienților.

Care a fost cea mai mare satisfactie a ta ca avocat?

Fericirea clienților pe care i-am reprezentat în momentul în care au obținut soluția dorită și corectă, pană la urmă.

Care a fost cea mai mare provocare a ta in aceasta perioada de criza?

Distanțarea socială impusă. Avocatura presupune relaționare și comunicare cu persoanele pe care le reprezinți. Așadar, chiar dacă avem la dispoziție mijloace de comunicare, din punctul meu de vedere, cea mai eficientă modalitate de a comunica este „face to face.” Am diferite cauze care implică pregătirea clientului pentru a da declarații, demers care este îngreunat în această perioadă.

Ce ai facut diferit in aceasta perioada de criza?

Am învățat să comunic on-line cu clienții și m-am adaptat condițiilor actuale. Pană la urmă depinde de noi cum alegem să privim această perioadă. Eu am ales să o privesc ca o oportunitate și să particip la diferite cursuri pentru dezvoltare profesională și personală.

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

Sunt mandră că fac parte din această comunitate și că am avut ocazia să vă cunosc. Sunt sigură că fiecare dintre noi va găsi soluții pentru a depăși această perioadă. Împreună suntem mai puternice!

Mamprenoare.eu isi propune sa reuneasca intr-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare si networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate in mod profesionist si pot fi gasite usor dupa domeniul de activitate sau localitate. Antreprenoarele prezente pe platforma se pot conecta intre ele, pot face parteneriate si au acces la o serie de resurse de educatie antreprenoriala.

Devino MAMPRENOARE

Vino într-o comunitate dinamică de femei antreprenor

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE