Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezintă

Henrietta Frătean, Avocat

Platforma mamprenoare.eu adună la un loc afaceri din toate domeniile și din toate colțurile țării. Prin intermediul acestor interviuri dorim să vă prezentăm antreprenorul care stă în spatele afacerii cu ideile, satisfacțiile, dar și provocările sale, mai ales în această perioadă de criză.

Cum te numești, de unde ești și ce afacere ai?

Numele meu este Frătean Henrietta sunt din Cluj-Napoca și de profesie sunt avocat.

Cum ți-a venit ideea acestei profesii?

Cred că fiecare dintre noi își dă seama mai devreme sau mai târziu ce profesie i se potrivește. Mă consider o norocoasă pentru că profesia pe care o practic este ceea ce mi-am dorit să fac dintotdeauna. Mereu am fost călăuzită de ideea de a face dreptate, de a ajuta oamenii, de a fi în sprijinul societății.

Ce servicii oferi și cui te adresezi?

Am dobândit experiența profesională în cadrul uneia dintre cele mai mari case de avocatură din România, fiind specializată în diferitele ramuri ale dreptului, preponderent în domeniile dreptului insolvenței, familiei, dreptului comercial și protecției datelor personale (GDPR). Serviciile juridice prestate au fost și sunt adresate atât persoanelor juridice cât și persoanelor fizice, cuprinzând, în esența, activități de consultanta, asistenta și reprezentarea intereselor clienților în fața instanțelor de judecată și a celor de arbitraj.

Cu ce vii tu diferit pe piață?

Avocatura este un mod de viață ce presupune adoptarea unui mindset de identificare a soluțiilor și rezolvare a problemelor. De aceea abordez fiecare cauză mă ghidez după citatul:

„ Imposibilul poate fi împărțit oricând în posibilități”.

Sunt pasionată de această meserie și din acest motiv reușesc să identific soluții la problemele juridice ale clienților.

Care a fost cea mai mare satisfacție a ta ca avocat?

Fericirea clienților pe care i-am reprezentat în momentul în care au obținut soluția dorită și corectă, pană la urmă.

Care a fost cea mai mare provocare a ta în această perioadă de criză?

Distanțarea socială impusă. Avocatura presupune relaționare și comunicare cu persoanele pe care le reprezinți. Așadar, chiar dacă avem la dispoziție mijloace de comunicare, din punctul meu de vedere, cea mai eficientă modalitate de a comunica este „face to face.” Am diferite cauze care implică pregătirea clientului pentru a da declarații, demers care este îngreunat în această perioadă.

Ce ai făcut diferit în această perioadă de criză?

Am învățat să comunic on-line cu clienții și m-am adaptat condițiilor actuale. Pană la urmă depinde de noi cum alegem să privim această perioadă. Eu am ales să o privesc că o oportunitate și să particip la diferite cursuri pentru dezvoltare profesională și personală.

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

Sunt mandră că fac parte din această comunitate și că am avut ocazia să vă cunosc. Sunt sigură că fiecare dintre noi vă găsi soluții pentru a depăși această perioadă. Împreună suntem mai puternice!

Mamprenoare.eu își propune să reunească într-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare și networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate în mod profesionist și pot fi găsite ușor după domeniul de activitate sau localitate.
Copyright @2016 - 2024 MAMPRENOARE.EU
Share
crossmenu