Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezinta: Gabriela Vasiloiu, Kinetera

Platforma mamprenoare.eu aduna la un loc afaceri din toate domeniile si din toate colturile tarii. Prin intermediul acestor interviuri dorim sa va prezentam antreprenorul care sta in spatele afacerii cu ideile, satisfactiile, dar si provocarile sale, mai ales in aceasta perioada de criza.

Cum te numesti, de unde esti si ce afacere ai?

 Ma numesc Gabriela Vasiloiu si sunt din Iasi. In urma cu jumatate de an am inaugurat un centru de recuperare medicala pediatrica - Kinetera - pornind de la ideea ca toti copiii trebuie sustinuti si incurajati sa-si atinga potentialul maxim de dezvoltare.

Cum ti-a venit ideea acestei afaceri? 

Sanatatea si educatia au fost mereu printre valorile mele principale si in jurul lor mi-am organizat activitatea toata viata. In momentul in care am devenit mama, preocuparea principala a fost cea pentru sanatatea si cresterea frumoasa a copiilor, pentru a intelege pe deplin rolul meu ca mama in dezvoltarea lor completa si echilibrata. M-am regasit in toate mamele din jurul meu, interesate, fara exceptie, de binele copiilor lor.

Miscarea fizica este pentru noi, ca familie, o prioritate. Cu timpul, am inteles ca nu doar sanatatea fizica e importanta, dar in egala masura, si cresterea aptitudinilor emotionale si a competentelor sociale. Asa a aparut idea unui loc unde copiii sa fie indrumati in acest drum al descoperirii resurselor personale, si sa fie ajutati sa depaseasca dificultatile intampinate. Am visat ca acest loc sa fie unul unde copiii sa vina cu bucurie, fara a simti efortul pe care il depun in efectuarea exercitiilor obositoare, si astfel a aparut ideea terapiei prin joc. Idee cu idee si caramida cu caramida, in timp proiectul s-a materializat. Am decis sa fac pasul temut si mult amanat, de la angajat la angajator, si sa folosesc aptitudinile dobandite pana atunci pentru a dezvolta acest proiect care-mi aducea atata bucurie.

Ce produse si servicii oferi si cui te adresezi?

Oferim servicii de recuperare medicala destinate celor mici (consultatii medicale, kinetoterapie, fizioterapie si masaj) pentru imbunatattirea starii fizice, a fortei si echilibrului. Consultația medicală reprezintă prima etapă în cadrul programului de recuperare al copilului, pentru stabilirea unui diagnostic și, atunci când este cazul, stabilirea obiectivelor și a mijloacelor de tratament recuperator. Programe de recuperare medicală concepute sunt individualizate, în funcție de patologie, vârsta neuropsihomotorie, capacitatea de înțelegere și colaborare a fiecărui pacient.

În funcție de nevoile copiilor, programele de kinetoterapie elaborate la clinica noastră sunt atât în scop recuperatoriu, cât și profilactic, pentru cei care doar vor sa previna anumite deficiente. Ne dorim să oferim soluții complete pentru problemele pe care atât copiii, cât și părinții le pot întâmpina, de aceea, pe lângă serviciile de kinetoterapie, oferim și programe specifice de psihoterapie, care să îi ajute pe cei mici să își atingă potențialul maxim. Serviciile de psihologie și psihoterapie sunt destinate atât copiilor cât și părinților. De asemenea, copiii vor putea urma ședințe de logopedie, care să îi ajute să se exprime corect.

Cu ce vii tu diferit pe piata? 

Fiecare incapere din centru e atent conceputa pentru a fi pe placul celor mici, colorata si plina de veselie, astfel incat ei sa se simta minunat si sa stabileasca mai usor o relatie de incredere cu terapeutii. Le punem la dispozitie o serie de echipamente speciale, adaptate varstei lor, care incurajeaza recuperarea prin intermediul jocului, pentru a face intregul proces mai distractiv si mai usor de asimilat. In acest sens, al recuperarii prin joaca, am adus un soft nou, unic in Iasi, o aplicatie dezvoltata pentru a transforma sedinta de recuperare intr-o activitate fizica accesibila si distractiva, dar mai ales eficienta si personalizata pentru nevoile fiecarui pacient.

Ma mandresc cu o echipa tanara si implicata, motivata sa ofere sprijinul celor aflati in dificultate. Abordarea multidisciplinara sta la baza oricarui plan terapeutic, deciziile fiind luate impreuna de echipa formata din medic, kinetoterapeut si psiholog.

Care a fost cea mai mare satisfactie a ta ca antreprenor?

Sunt antreprenor de putin timp, si fiecare realizare, fiecare pas inainte pe acest drum, prima zi in care am deschis pentru pacienti mi-au adus multa bucurie. Insa cele mai mari satisfactii sunt cele pe care le am impreuna cu echipa, atunci cand un parinte pleaca multumit si ne recomanda mai departe. Mai mult decat atat, multumirea cea mai de pret pe care o purtam in suflet este atunci cand copilul vede in terapeut un prieten, cand vine la terapie cu bucurie si nerabdare si doreste sa se reintoarca. Bucuria lor e cea mai mare satisfactie a mea.

Care a fost cea mai mare provocare a ta in aceasta perioada de criza?

Criza ne-a surprins in momentul in care noi abia ne intindeam aripile. Ne-a descumpanit si ne-a demoralizat, dar am ales, ca echipa, sa vedem beneficiile in aceasta situatie neprevazuta si sa ne concentram pe solutii. A fost intr-adevar o provocare sa schimbam modul de perceptie a lucrurilor si sa mergem mai departe in ciuda incertitudinilor si a viitorului nesigur. Serviciile pe care le oferim implica monitorizare stansa a exercitiilor si manevrelor, copiii trebuie supravegheati de aproape si controlati atunci cand efectueaza miscarile. Cea mai mare provocare a reprezentat-o gasirea unui mod prin care sa nu ne abandonam pacientiii si sa putem lucra cu cei mici de la distanta, bineinteles cu ajutorul parintilor, pentru ca modul in care parintele se implica in recuperarea copilului si intelege toate aspectele acestui proces, are o importanta majora.

Ce ai facut diferit in aceasta perioada de criza?

Am acordat mai multa importanta educatiei si m-am axat pe dezvoltarea mea personala, am citit si am participat la diverse cursuri si webminarii, care au fost de mare ajutor in aceasta perioada. Si astfel, am inteles puterea comunitatii, cat e de important sa cunosti oameni care trec prin aceleasi situatii ca si tine, care au aceleasi provocari si care te sustin neconditionat. Mi s-a parut fantastic ca atatia oameni minunati au ales sa impartaseasca din aria lor de cunostinte, si am profitat, cu recunostinta, de toate informatiile transmise cu darnicie de acestia.

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

Intreg conceptul de comunitate care uneste mame antreprenoare, intr-un cuvant mamprenoare, mi se pare extraordinar. M-am inscris acum cateva luni, tocmai din acest motiv, dar abia acum, in aceasta perioada grea, i-am vazut pe deplin puterea. Uneste oameni diferiti in jurul unor valori comune, si modul in care membrele se sustin una pe alta, e ceva ce vezi tot mai rar in societatea de azi. De aceea, mesajul meu acum este doar unul de apreciere, recunostinta si multumire pentru inspiratia pe care o reprezinta mamprenoarele.

Mamprenoare.eu isi propune sa reuneasca intr-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare si networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate in mod profesionist si pot fi gasite usor dupa domeniul de activitate sau localitate. Antreprenoarele prezente pe platforma se pot conecta intre ele, pot face parteneriate si au acces la o serie de resurse de educatie antreprenoriala.

Devino MAMPRENOARE

Vino într-o comunitate dinamică de femei antreprenor

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE