Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezinta: Flori Cucu, Urban

Platforma mamprenoare.eu aduna la un loc afaceri din toate domeniile si din toate colturile tarii. Prin intermediul acestor interviuri dorim sa va prezentam antreprenorul care sta in spatele afacerii cu ideile, satisfactiile, dar si provocarile sale, mai ales in aceasta perioada de criza.

Cum te numesti, de unde esti si ce afacere ai? 

Ma numesc Flori Cucu, sunt din Bistrita, locuiesc de cativa ani in Bucuresti si detin un atelier de creatie vestimentara, Urban.

Cum ti-a venit ideea acestei afaceri? 

Sunt pasionată de haine din copilărie. Cand eram mica (pana cand am plecat de acasa), mama ne facea hainele pentru evenimentele mai importante la o croitoreasă din localitate, ii placea foarte mult sa fim cochete, bine imbracate. Am rămas de atunci impresionata de cat de diferit este sa te imbraci in haine facute la comanda si cele cumparate din comert.

La maturitate mi-am dat seama ca imi place din ce in ce mai mult aceasta latura si ca imi lipseau acele haine care imi veneau perfect pe corp, mai ales pentru ca eu sunt inalta si nu imi găseam niciodată hainele pe marimea mea, ori imi erau scurte ori largi. Dupa o perioada de activat in alte domenii, in care nu m-am simtit implinita, m-am hotarat sa mi urmez pasiunea, aceea de a creea haine de dama la comanda. M-am apucat de studiat croitorie si intr-un final, cand m-am simtit pregatita, am deschis atelierul de creatie vestimentara impreuna cu o prietena care are o experienta de 25 de ani in domeniu.

Ce produse si servicii oferi si cui te adresezi?

Pentru ca parcurgem acesta perioada de criza, am decis sa mai adăugăm niste servicii in plus atelierului nostru: pe langa creatiile nostre am decis sa realizam si modele dupa poza/schita clientei si cel din urma serviciu sa reconditionam, reinventam si accesorizam articole vestimentare in stare buna, care din diferite motive nu mai pot fi purtate si de care nu ne putem desparti.

Ne adresam tuturor doamnelor, domnisoarelor si fetitelor care isi doresc sa imbrace piese vestimentare unicate si personalizate pe masurile lor.

Cu ce vii tu diferit pe piata? 

Este foarte greu mai ales in acest domeniu sa vii cu ceva nou pe piata. Incercam sa fim cat mai originale prin croiurile nostre, prin detaliile pe care le aplicam hainelor si mai ales prin finisaje.

Care a fost cea mai mare satisfactie a ta ca antreprenor?

Satisfactia mea cea mai mare este cand vad zambetul pe fata clientelor mele, cum se bucura cand isi probează ceea ce noi i-am lucrat.

Care a fost cea mai mare provocare a ta in aceasta perioada de criza?

Provocarea abia acum incepe, sa tinem piept crizei, sa ne mentinem pe linia de plutire, noi fiind un bussines atat de mic si la inceput de drum, avem sprijinul a foarte putine persoane (clientei fideli). Sper sa reusim.

Ce ai facut diferit in aceasta perioada de criza pentru a supravietui?

Am făcut măști textile si am inceput sa facem reconditionari si modificare de piese vestimentare.

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

Acum, mai mult ca niciodata, trebuie sa ne sustinem intre noi, sa gasim solutii pentru un viitor incert si sa fim unite.

Mamprenoare.eu isi propune sa reuneasca intr-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare si networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate in mod profesionist si pot fi gasite usor dupa domeniul de activitate sau localitate. Antreprenoarele prezente pe platforma se pot conecta intre ele, pot face parteneriate si au acces la o serie de resurse de educatie antreprenoriala.

Devino MAMPRENOARE

Vino într-o comunitate dinamică de femei antreprenor

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE