Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezintă

Eliza Pușcașu, Artist Plastic

Platforma mamprenoare.eu adună la un loc afaceri din toate domeniile și din toate colțurile țării. Prin intermediul acestor interviuri dorim să vă prezentăm antreprenorul care stă în spatele afacerii cu ideile, satisfacțiile, dar și provocările sale, mai ales în această perioadă de criză.

Cum te numești, de unde ești și ce afacere ai?

Sunt Eliza Pușcașu, din Cluj-Napoca și sunt artist plastic, ilustrator și grafic designer.

Cum ți-a venit ideea acestei afaceri?

Pentru mine, ceea ce fac nu este o afacere în sine, ci reprezintă ceea ce sunt eu; este un proiect infinit al sufletului meu. Ceea ce și ce creez eu, îmi dă aripi, mă face să visez, mă poartă pe meleaguri de povești, pe file de cărți, pe câmpuri de flori și prin sentimente.

Aprecierea frumosului din jurul nostru, grija față de natură și curajul de a visa sunt câteva aspecte pe care doresc să le transmit celor din jur, care, cu fiecare ilustrație sau obiect primit de la mine pleacă cu o bucățică colorată din sufletul meu și din povestea produsului.

Sunt absolventă a Universității de artă și design, cu licență în arte vizuale și cu masteratul în design textil. Odată cu terminarea facultății, a nunții mele și a vieții de mămică, începe și povestea mea plină de culoare, flori, munți, văi și vise!

Sunt îndrăgostită de natură, lemn, călătorii și artă! Sunt într-o căutare continuă de frumos și culori și cred cu tărie că nimic nu este întâmplător!

Ce produse și servicii oferi și cui te adresezi?

Mă adresez tuturor iubitorilor de frumos, de natură, de artă, și tuturor celor care au nevoie de creativitate și design grafic în proiectul sau business-ul lor.

Realizez ilustrații originale, prin tehnica acurelă, inspirate din natură sau din povești care ulterior devin personaje principale pentru tablouri și design-uri pentru agende, calendare, felicitări, gift cards, cover photos, tricouri, logo-uri, cărți de vizită, semne de carte și invitații de nuntă personalizate. Acestea sunt pictate, apoi editate și personalizate special pentru a reprezenta cât mai plastic personalitatea și atmosfera de poveste a fiecărei persoane sau afaceri.

Începutul acestui drum a prins contur odată cu provocarea de a picta propriile invitațîi de nuntă și de a realiza decorațiunile, într-un mod cât mai original, artistic și reprezentativ.

Cu ce vii tu diferit pe piață?

Originalitate, creativitate, expresivitate și posibilitatea de a ilustra un gând, un vis, o rază din ideea oricărui colaborator într-un mod plastic și reprezentativ. Pentru mine orice proiect nou reprezintă o provocare, de aceea sunt foarte deschisă către orice oportunitate de a picta și a crea diferite lucruri personalizate!

Care a fost cea mai mare satisfacție a ta ca antreprenor?

Unul din acele momente când primesc un feedback sincer și frumos în care clientul îți trasmite bucuros cât de mult îi place produsul sau ilustrația, cât e bine reprezintă ceea ce avea în suflet și cum nu se mai satură să o privească aducându-i o rază sau un zâmbet zilnic.

Care a fost cea mai mare provocare a ta în aceasta perioadă de criză?

Pot spune că această perioadă de criză pe mine m-a ajutat mult deoarece m-a ținut acasă, în atelier și m-a provocat să profit la maxim de timpul pe care îl am. Că și provocări pot spune că au fost anumite proiecte amânate sau chiar anulate și faptul că nu am putut ieși mult timp în natură pentru pauze de relaxare, reconectare și recreere.

Ce ai făcut diferit în această perioada de criză?

În această perioadă am încercat să fiu mult mai prezentă și activă în mediul online și să contribui la infrumusețarea feed-ului prin provocări și ilustrații.

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

Fiți voi, femei puternice, creative și ambițioase. Fiecare lucru se întâmplă cu un anumit scop, chiar dacă inițial pare dificil și dureros. Orice situație negativă sau pozitivă să o vedeți că o oportunitate către o mai bună versiune a voastră sau că o ocazie de a schimba ceva, a descoperi noi căi și file în povestea personală.

Mamprenoare.eu își propune să reunească într-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare și networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate în mod profesionist și pot fi găsite ușor după domeniul de activitate sau localitate.
Copyright @2016 - 2023 MAMPRENOARE.EU
Share
crossmenu