Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezinta: Eliza Puscasu, Artist Plastic

Platforma mamprenoare.eu aduna la un loc afaceri din toate domeniile si din toate colturile tarii. Prin intermediul acestor interviuri dorim sa va prezentam antreprenorul care sta in spatele afacerii cu ideile, satisfactiile, dar si provocarile sale, mai ales in aceasta perioada de criza.

Cum te numesti, de unde esti si ce afacere ai? 

Sunt Eliza Pușcașu, din Cluj-Napoca și sunt artist plastic, ilustrator și grafic designer.

Cum ti-a venit ideea acestei afaceri? 

Pentru mine, ceea ce fac nu este o afacere în sine, ci reprezintă ceea ce sunt eu; este un proiect infinit al sufletului meu. Ceea ce și ce creez eu, îmi dă aripi, mă face să visez, mă poartă pe meleaguri de povești, pe file de cărți, pe câmpuri de flori și prin sentimente. Aprecierea frumosului din jurul nostru, grija față de natură și curajul de a visa sunt câteva aspecte pe care doresc să le transmit celor din jur, care, cu fiecare ilustratie sau obiect primit de la mine pleacă cu o bucățică colorată din sufletul meu și din povestea produsului. Sunt absolventă a Universității de artă și design, cu licență în arte vizuale și cu masteratul în design textil. Odată cu terminarea facultății, a nunții mele și a vieții de mămică, începe și povestea mea plină de culoare, flori, munți, văi și vise! Sunt îndrăgotită de natură, lemn, călătorii și artă! Sunt într-o căutare continuă de frumos și culori și cred cu tărie că nimic nu este îmtâmplător!

Ce produse si servicii oferi si cui te adresezi?

Mă adresez tuturor iubitorilor de frumos, de natură, de artă, și tuturor celor care au nevoie de creativitate și design grafic în proiectul sau business-ul lor. Realizez ilustrații originale, prin tehnica acurelă, inspirate din natură sau din povești care ulterior devin personaje principale pentru tablouri și design-uri pentru agende, calendare, felicitări, gift cards, cover photos, tricouri, logo-uri, cărți de vizită, semne de carte și invitații de nuntă personalizate. Acestea sunt pictate, apoi editate și personalizate special pentru a reprezenta cât mai plastic personalitatea și atmosfera de poveste a fiecărei persoane sau afaceri. Începutul acestui drum a prins contur odată cu provocarea de a picta propriile invitații de nuntă și de a realiza decorațiunile, într-un mod cât mai original, artistic și reprezentativ.

Cu ce vii tu diferit pe piata? 

Originalitate, creativitate, expresivitate și posibilitatea de a ilustra un gând, un vis, o rază din ideea oricărui colaborator într-un mod plastic și reprezentativ. Pentru mine orice proiect nou reprezintă o provocare, de aceea sunt foarte deschisă către orice oportunitate de a picta și a crea diferite lucruri personalizate!

Care a fost cea mai mare satisfactie a ta ca antreprenor?

Unul din acele momente când primesc un feedback sincer și frumos în care clientul îți trasmite bucuros cât de mult îi place produsul sau ilustrația, cât e bine reprezintă ceea ce avea în suflet și cum nu se mai satură să o privească aducându-i o rază sau un zâmbet zilnic.

Care a fost cea mai mare provocare a ta in aceasta perioada de criza?

Pot spune că această perioadă de criză pe mine m-a ajutat mult deoarece m-a ținut acasă, în atelier și m-a provocat să profit la maxim de timpul pe care îl am. Ca și provocări pot spune că au fost anumite proiecte amânate sau chiar anulate și faptul că nu am putut ieși mult timp în natură pentru pauze de relaxare, reconectare și recreere.

Ce ai facut diferit in aceasta perioada de criza?

În această perioadă am încercat să fiu mult mai prezentă și activă în mediul online și să contribui la infrumusețarea feed-ului prin provocări și ilustrații.

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

Fiți voi, femei puternice, creative și ambițioase. Fiecare lucru se întâmplă cu un anumit scop, chiar dacă inițial pare dificil și dureros. Orice situație negativă sau pozitivă să o vedeți ca o oportunitate către o mai bună versiune a voastră sau ca o ocazie de a schimba ceva, a descoperi noi căi și file în povestea personală.

Mamprenoare.eu isi propune sa reuneasca intr-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare si networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate in mod profesionist si pot fi gasite usor dupa domeniul de activitate sau localitate. Antreprenoarele prezente pe platforma se pot conecta intre ele, pot face parteneriate si au acces la o serie de resurse de educatie antreprenoriala.

Devino MAMPRENOARE

Vino într-o comunitate dinamică de femei antreprenor

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE