Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezintă

Anda Pop - Din pasiune pentru lucrul de mână

Platforma mamprenoare.eu adună la un loc afaceri din toate domeniile și din toate colțurile țării. Prin intermediul acestor interviuri dorim să vă prezentăm antreprenorul care stă în spatele afacerii cu ideile, satisfacțiile, dar și provocările sale, mai ales în această perioadă de criză.

Cum te numești, de unde ești și ce afacere ai?

Eu sunt Anda (prescurtare făcută acum mulți ani de la Adriana), sunt din Cluj-Napoca, și, pe lângă familie și jobul de zi cu zi, îmi petrec timpul creând lucrușoare cu croșetă sau andrelele. Pagina care adună fotografii cu ceea ce lucrez este "Din pasiune pentru lucrul de mână" , o găsiți și pe Facebook cu același nume.

Cum ți-a venit ideea acestei afaceri?

Am început facandu-i fetiței mele articole de îmbrăcăminte, apoi prieteni sau persoane din parc m-au întrebat dacă nu le pot face și lor… La început nu voiam să iau bani, apoi m-am gândit mai serios că aș putea să vând ceea ce fac. Am oscilat o bucată de vreme intre a rămâne doar la nivel de hobby sau a-l transforma în ceva mai mult, după care mi-am propus să profit de interesul celor din jur pentru ceea ce fac eu și să încerc. Sigur, mi-aș dori că acest talent al meu să se transforme în ceva frumos, așa că mă gândesc în permanență cum aș putea să îl dezvolt.

Ce produse și servicii oferi și cui te adresezi?

Ofer două categorii de produse:

  1. jucării croșetate, din materiale de calitate și cu elemente de protecție a siguranței copiilor
  2. articole de îmbrăcăminte croșetate sau tricotate, în special pentru copii (seturi de căciulă-fular, cardigane, rochițe), dar și pentru adulți - caciuli și fulare, din fire naturale sau amestecuri.

Cu ce vii tu diferit pe piață?

Diferența pe care o ofer este posibilitatea de a personaliza produsul într-o măsură foarte apropiată de ceea ce iți dorești. De la culoarea jucăriei, pentru că se asortează cu pălăria sau rochița preferată, la căciula cu doua fețe pentru că suferi de frig și nu prea ai găsit model care să se asorteza cu geaca :). Practic, dacă iți dorești, poți avea satisfacția de a face parte din procesul de producție, dar ai și avantajul că acel obiect este special făcut pentru tine, și are în el o bucată din sufletul și din pasiunea mea, ceea ce îl face unic.

Care a fost cea mai mare satisfacție a ta ca antreprenor?

Cea mai mare satisfacție pe care am avut-o și de fapt o am de când lucrez "organizat" este legată de faptul că oamenii mă caută, chiar dacă nu mă cunosc personal, și își doresc să le fac eu anumite lucrușoare personalizate, pentru că au văzut poze, sau au văzut la altcineva. Investesc puțin în promovare, și totuși am de lucru.

Care a fost cea mai mare provocare a ta în această perioadă de criză?

A fost o adevărată provocare să mă împart între toate câte sunt de făcut în casă, atunci când stai tot timpul acasă, cu toți cei 3 copii, și nu poți nici să îi trimiți afara la joacă. M-am detașat puțin, am lăsat lucrurile să își aleagă singure făgașul, și încerc să fiu atentă la ce se întâmplă în jurul meu (aspectele pozitive, de dezvoltare).

Ce ai făcut diferit în această perioadă de criză?

Cred că m-am ocupat mai mult de mine, și de nevoile mele și ale celor dragi. Nu am avut mai mult timp (ba dimpotrivă), de aceea am încercat să fiu mai atentă la cum îl gestionez.

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

Vă admir pentru ceea ce faceți, pentru curajul de care dați dovadă, și sunt recunoscătoare că am ocazia să vă cunosc.

Mamprenoare.eu își propune să reunească într-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare și networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate în mod profesionist și pot fi găsite ușor după domeniul de activitate sau localitate.
Copyright @2016 - 2024 MAMPRENOARE.EU
Share
crossmenu