Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezintă

Anamaria Popa, Design Pathways

Platforma mamprenoare.eu adună la un loc afaceri din toate domeniile și din toate colțurile țării. Prin intermediul acestor interviuri dorim să vă prezentăm antreprenorul care stă în spatele afacerii cu ideile, satisfacțiile, dar și provocările sale, mai ales în această perioadă de criză.

Cum te numești, de unde ești și ce afacere ai?

Sunt Anamaria Popa și locuiesc într-un oraș creativ și plin de inspirație - Iași. Acum 4 ani a luat viață afacerea de graphic design și ulterior ne-am extins și pe partea de marketing.

Cum ți-a venit ideea acestei afaceri?

Aveam deja această pasiune și atunci a fost un moment cheie: mă întorc la job sau îmi fructific pasiunea. Și a fost o decizie foarte bună.

Ce produse și servicii oferi și cui te adresezi?

Serviciile noastre se adresează pieței B2B. Realizăm tot ceea ce are nevoie o companie pentru identitate vizuală, fie că se află la început de drum, fie că are nevoie de rebranding. De asemenea, ne ocupăm de strategii de marketing, planuri de conținut pentru social media și creare conținut.

Cu ce vii tu diferit pe piață?

E o întrebare pe care mi-o pun de mult timp. În primul rând, în tot ceea ce fac nu pun și nu pot să pun doar detalii tehnice. Nu pot crea ceva fără emoție, fără să mă conectez la omul și la afacerea lui. Trebuie să-l cunosc, să-i știu povestea și de multe ori întreb chiar care îi sunt pasiunile. Atât de mult îmi pasă de oamenii cu care lucrez, încât nu m-am oprit niciodată din învățat. Vreau să aduc valoare cu adevărat, fiecare experiență să fie una deosebită.

Care a fost cea mai mare satisfacție a ta ca antreprenor?

Cred că în primul rând faptul că am crescut din recomandări și asta spune multe. E cea mai puternică și mai durabilă metodă de marketing. Am lăsat loc pentru multe ”în primul rând” și tot aici se află faptul că am legat relații cu majoritatea oamenilor cu care lucrez. Nu poți, nu poți pur și simplu să începi o colaborare pe termen lung și să rămâi într-o poziție doar de business, distantă și să rămâi indiferent la ceea ce poate duce la o prietenie pe viață.

Care a fost cea mai mare provocare a ta în această perioadă de criză?

Să găsim soluții creative și potrivite pentru această perioadă, pentru cei cu care lucrăm deja. La început am fost și noi înghețați, lumea s-a oprit în loc de tot și ni se părea că nu mai putem face nimic. Dar ne-am revenit repede, un pahar cu apă rece, gândit optimist și rațional, iar în felul ăsta am reușit să vedem lucrurile dintr-o altă perspectivă, una chiar foarte bună.

Ce ai făcut diferit în această perioadă de criză pentru ca business-ul tău să supraviețuiască?

Am alocat mai mult timp pentru cursuri și webinarii online. Am făcut lucruri pe care tot le-am amânat și am dedicat mai mult timp în primul rând introspecției prin meditație și rugăciune. Și ceea ce am făcut, nu aș numi că am făcut-o pentru supraviețuire, ci pentru dezvoltare. Cred că este periculos și nu este deloc benefic să trăiești la limita supraviețuirii. Trebuie să faci ceva să depășești cumva această stare.

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

Să aveți încredere în voi. Fiecare afacere a fost începută cu o anumită forță și energie. Noi, mamprenoarele, putem face atât de multe lucruri, atât de multe…oare nu putem depăși cu bine și această perioadă? E un moment cheie în viața noastră, e un moment în care sunt testate în același timp: flexibilitatea, rezistența la schimbare, încrederea și visurile noastre sunt puse la încercare. Voi sunteți căpitanul avionului pe care îl pilotați. Acum unele dintre voi treceți printr-o furtună, dar atunci când v-ați urcat la bord, ați știut pentru ce faceți asta și mai ales pentru cine. Aveți încredere în propriile forțe și cunoștințe, folosiți-vă de turnul de control cât de mult puteți și veți reuși să aterizați în siguranță. Vă îmbrățișez și vă trimit gânduri bune!

Mamprenoare.eu își propune să reunească într-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare și networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate în mod profesionist și pot fi găsite ușor după domeniul de activitate sau localitate.
Copyright @2016 - 2024 MAMPRENOARE.EU
Share
crossmenu