Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezinta: Gina Plesea, Iris Medical Expert

Platforma mamprenoare.eu aduna la un loc afaceri din toate domeniile si din toate colturile tarii. Prin intermediul acestor interviuri dorim sa va prezentam antreprenorul care sta in spatele afacerii cu ideile, satisfactiile, dar si provocarile sale, mai ales in aceasta perioada de criza.

Cum te numesti, de unde esti si ce afacere ai? 

Gina Plesea este numele meu, sunt din Bucuresti si am o afacere care ofera "Activitati referitoare la sanatatea umana" Iris Medical Expert.

Cum ti-a venit ideea acestei afaceri? 

Aceasta idee mi-a venit dupa ce am terminat studiile. Trebuie sa recunosc am o atitudine binevoitoare pe care o manifest in favoarea altora.

Ce produse si servicii oferi si cui te adresezi?

Masaj/ Reflexoterapie/ Kinetoterapie/ Electroterapie. Serviciile mele pot fi accesate de persoanele care NU au interzis la aceste proceduri.

Cu ce vii tu diferit pe piata? 

In acest domeniu concurenta este mare! Toti facem aceleasi programe implementate de kinetoterapie, aceleasi tipuri de masaj. Diferenta este cum le aplici,cum te contectezi cu omul din fata ta, cum comunici,cum empatizezi si lista poate continua, iar acest lucru face diferenta.

Care a fost cea mai mare satisfactie a ta ca antreprenor?

Nu stiu daca pot spune ca am avut o mare satisfactie! Dar, daca ar fi o satisfactie as putea spune despre persoanele pe care le-am intalnit prin prisma a ceea ce fac, bucuria si speranta ca sau putut reface fie ca a fost vorba de o afectiune sau doar de intretinere, fie ca au reusit sa scape de cativa centimetri buni printr-un program de masaj combinat cu miscare si dieta, aceea sclipire de multumire pentru mine este SATISFACTIE.

Ce ai facut diferit in aceasta perioada de criza?

Am incercat sa ma promovez atat cat am stiut, am facut cateva filmulete video cu exercitii ce pot fi efectuate acasa in aceasta perioada pentru a ne mentine conditia fizica, am scris mici articole despre anumite afectiuni si cum pot fi remediate in ideea ca sunt si persoane interesate de acest fel de informatii.

Ce mesaj ai pentru mamprenoare?

Alaturi de mamprenoare am vazut noi perspective, noi oportunitati, am primit informatii utile pe care posibil le stiam dar singura nu le puteam clarifica. Va multumesc!

Mamprenoare.eu isi propune sa reuneasca intr-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare si networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate in mod profesionist si pot fi gasite usor dupa domeniul de activitate sau localitate. Antreprenoarele prezente pe platforma se pot conecta intre ele, pot face parteneriate si au acces la o serie de resurse de educatie antreprenoriala.

Devino MAMPRENOARE

Vino într-o comunitate dinamică de femei antreprenor

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE