business hub-ul mamprenoarelor

Inspirație, educație, motivație

“Cu cat suntem mai multe voci, cu atat creste vizibilitatea noastra si promovarea noastra va avea un cost mai mic.”
Alina Bota

Comunități locale în marile orașe din țară

Activitățile Comunităților Locale sunt coordonate de către un Manager de comunitate locală, propus și ales democratic de celelalte membre

Întâlnirile comunității

Adevărate ședințe de lucru la care participă membrele comunităților locale. Ședințele au agenda clară, secretar de ședință, sunt invitați specialiști în anumite domenii, se fac parteneriate, se generează idei, se iau decizii.

Târguri

In primăvara anului 2018 a avut loc în Cluj Napoca primul târg la care au participat membrele comunității, unde au expus și vândut produse și servicii. Târgul s-a desfășurat în parteneriat cu Handmade Transylvania.

Activități caritabile

O activitate importantă a Comunității Mamprenoare o reprezintă implicarea în activități de educație și de caritate locale. In acest scop, colaboram cu diverse asociații locale care aparțin membrelor noastre.

Evenimente locale

Membrele comunității participă la conferințe, workshop-uri, lansări de carte. Petrecerile organizate cu ocazia diverselor evenimente sunt un bun prilej pentru membre și pentru familiile lor să socializeze și să stabilească legături.

Promovarea femeilor antreprenor

Se face în toate cele trei medii recomandate de specialiștii în publicitate: online, offline și mass-media.

Platforma Mamprenoare

Profil propriu pe website, afișat pe pagina Comunitatii Mamprenoarelor și descris pe larg într-un articol de pe website-ul mamprenoare.eu.

Pagina Facebook

Promovarea membrelor se face și pe pagina dedicată Mamprenoarelor de pe Facebook. Exista de asemenea și un grup privat de discuții.

Mass media

Comunicate de presă, articole în presa scrisă, emisiuni la posturi de radio și de televiziune – atât la nivel local, cât și național.
l

Articole publicitare

Membrele Premium beneficiază de un articol publicitar gratuit pe an pe website-ul mamprenoare.eu.

Promovarea produselor

Prin intermediul platformei Mamprenoarelor, membrele comunității își pot promova produsele la rubrica “Made by Mamprenoare”.
+

Cumpără de la Mamprenoare

Campanie prin intermediul căreia membrele comunității se promovează reciproc pe paginile proprii și se recomandă pe grupuri.

Parteneriate

Parteneriate strategice cu alte comunități.

Revista "Mamprenoare"

Publicație offline a comunității.

Târgul Mamprenoarelor

Vânzarea produselor “Made by Mamprenoare”

Programul următoarelor evenimente

Alătură-te MAMPRENOARELOR

l

Scrie-ne povestea ta

Dacă vrei să ai și tu succes și să iți pornești / dezvolți propria afacere, vino alături de noi într-o comunitate plină de dinamism și în continuă creștere!

Acord GDPR