business hub-ul mamprenoarelor

inspiratie,
educatie & motivatie

“Cu cat suntem mai multe voci, cu atat creste vizibilitatea noastra si promovarea noastra va avea un cost mai mic.”

Alina Bota

puterea unei comunitati

Membrele Comunitatii Mamprenoare sunt femei din toata tara care au inteles cat este de importanta comunitatea pentru un antreprenor aflat la inceput de drum. Competitia este sanatoasa pentru clienti, insa colaborarea este o resursa importanta pentru antreprenori.

Majoritatea mamprenoarelor provine din mediul corporate (financiar-bancar, retail, IT etc.), au educatie superioara, au avut o cariera frumoasa in corporate, insa maternitatea le-a motivat sa caute modalitati alternative de venit, pentru a petrece mai mult timp cu familia.

comunitati locale in marile orase din tara

Activitatile Comunitatilor Locale sunt coordonate de catre un Manager de comunitate locala, propus si ales democratic de celelalte membre:

INTALNIRILE COMUNITATII

Adevarate sedinte de lucru la care participa, voluntar, membrele comunitatilor locale. Sedintele au agenda clara, secretar de sedinta, sunt invitati specialisti pe anumite topicuri, se fac parteneriate, se genereaza idei, se iau decizii.

TARGURI

In primavara acestui an va avea loc la Cluj Napoca primul targ la care vor participa membrele comunitatii, indiferent daca vand produse sau Servicii. Targul se va desfasura in parteneriat cu Handmade Transylvania.

ACTIVITATI CARITABILE

O activitate importanta a Comunitatii Mamprenoare o reprezinta implicarea in activitati de educatie si caritate locale. In acest scop, colaboram impreuna cu diverse asociatii locale care apartin membrelor noastre.

EVENIMENTE LOCALE

Membrele comunitatii participa la conferinte, workshop-uri, lansari de carte. Petrecerile organizate cu ocazia diverselor sarbatori traditionale sunt un bun prilej pentru membre si familiile lor sa socializeze si sa stabileasca legaturi.

promovarea femeilor antreprenor

Promovarea membrelor comunitatii se face in toate cele trei medii recomandate de specialistii in publicitate: online, offline si mass-media.
k

Platforma Mamprenoare

Profil propriu pe website, afisat pe pagina Comunitatii Mamprenoarelor si descris pe larg intr-un articol de pe website-ul Mamprenoare.eu.

Pagina Facebook

Promovarea membrelor se face si pe pagina dedicata Mamprenoarelor de pe Facebook. Exista de asemenea si un grup privat de discutii.

Mass media

Comunicate de presa, articole in presa scrisa, emisiuni la posturi de radio si televiziune – atat la nivel local, cat si national.
l

Articole publicitare

Membrele Premium beneficiaza de un articol publicitar gratuit pe an pe website-ul mamprenoare.eu.

Promovarea produselor

Prin intermediul platformei Mamprenoarelor, membrele comunitatii isi pot promova produsele la rubrica “Made by Mamprenoare”.
+

"Cumpara de la Mamprenoare"

Campanie prin intermediul careia prin care membrele comunitatii se promoveaza reciproc pe paginile proprii si se recomanda pe grupuri.
z

Parteneriate

Parteneriate strategice cu alte comunitati.

Revista "Mamprenoare"

Publicatie printata a comunitatii Mamprenoarelor.

Targul Mamprenoarelor

Vanzarea produselor “Made by Mamprenoare”

alatura-te mamprenoarelor!
scrie-ne!

Daca vrei sa ai si tu succes si sa iti pornesti / dezvolti propria afacere, vino alaturi de noi intr-o comunitate plina de dinamism si in continua crestere!