Creștem împreună

Business Accelerator

Peste 90% din mamele antreprenor din Romania declară că fondurile necesare investiției inițiale provin de la familie și sunt limitate. De aceea, am dezvoltat un sistem de educație care necesită investiție doar în abilitățile de marketing și de management ale mamelor antreprenor și care are rezultate excelente și rapide.

În afaceri, poți obține succesul în două moduri:

Investind

Sume mari de bani

Investind

Pasiune și inteligență

Principiile noastre educaționale

Se bazează pe valorile noastre și pe experiențele unor afaceri reușite:

Intrarea în comunitate

Se face prin parcurgerea unui workshop practic de antreprenoriat (Și mămică, și antreprenor de succes) susținut de fondatoarea Comunității Mamprenoare, Alina Bota sau de către managerii comunităților locale. Scopul este cunoașterea personală a tuturor membrelor comunității și a problematicii cu care se confruntă în afacerile lor, pentru a le putea prezenta mai departe celorlalte membre și pentru a le sprijini în dezvoltare.

Oferim servicii de promovare

Avem pachete de promovare online, offline și mass-media potrivite pentru diverse stadii de dezvoltare ale afacerilor membrelor comunității.

Oferim programe de dezvoltare

Avem programe de training, mentorat și consultanță construite pe nevoi.

Programele de educație antreprenorială au prețuri preferențiale pentru membre

Programele de training, consultanță si mentorat sunt oferite de către experți în domeniu care fac parte din comunitate și sunt croite după nevoile membrelor. 

Soluții rapide, practice și eficiente

Mamele antreprenor nu au timp de pierdut, ci au nevoie de soluții rapide și practice, precum niște medicamente eficiente. Școala de Management pentru Mamprenoare oferă cursuri de management de calitate, iar topic-urile sunt alese în funcție de problematica de afaceri cu care se confrunta antreprenoarele.

Alătură-te MAMPRENOARELOR

l

Scrie-ne povestea ta

Dacă vrei să ai și tu succes și să iți pornești / dezvolți propria afacere, vino alături de noi într-o comunitate plină de dinamism și în continuă creștere!

Acord GDPR