business hub-ul mamprenoarelor

Inspirație, educație, motivație

“Cu cat suntem mai multe voci, cu atat creste vizibilitatea noastra si promovarea noastra va avea un cost mai mic.”
Alina Bota

Comunități locale în marile orașe din țară

Activitățile Comunităților Locale sunt coordonate de către un Manager de comunitate locală, propus și ales democratic de celelalte membre

Întâlnirile comunității

Adevărate ședințe de lucru la care participă membrele comunităților locale. Ședințele au agenda clară, secretar de ședință, sunt invitați specialiști în anumite domenii, se fac parteneriate, se generează idei, se iau decizii.

Târguri

In primăvara anului 2018 a avut loc în Cluj Napoca primul târg la care au participat membrele comunității, unde au expus și vândut produse și servicii. Târgul s-a desfășurat în parteneriat cu Handmade Transylvania.

Activități caritabile

O activitate importantă a Comunității Mamprenoare o reprezintă implicarea în activități de educație și de caritate locale. In acest scop, colaboram cu diverse asociații locale care aparțin membrelor noastre.

Evenimente locale

Membrele comunității participă la conferințe, workshop-uri, lansări de carte. Petrecerile organizate cu ocazia diverselor evenimente sunt un bun prilej pentru membre și pentru familiile lor să socializeze și să stabilească legături.

Promovarea membrelor comunității

Se face în toate cele trei medii recomandate de specialiștii în publicitate: online, offline și mass-media.

Profil profesional pe platforma Mamprenoare

Fiecare membră a comunității are un profil profesional pe platforma Mamprenoare cu descrierea activității, serviciile oferite, date de contact și fotografie de profil.

Promovare pe pagina de Facebook

Promovarea pofilelor membrelor, a produselor lor și a articolelor și interviurilor cu și despre membrele comunității noastre sunt promovate periodic pe pagina de Facebook.

z

Promovare în mass media

Comunicate de presă, articole in presa scrisă, interviuri, emisiuni la posturi de radio si de televiziune – atat la nivel local, cât si national.

l

Articole publicitare

Membrele National BW beneficiază de un articol publicitar gratuit pe an pe website-ul mamprenoare.eu.

Promovarea produselor și serviciilor membrelor

Prin intermediul platformei Mamprenoarelor, membrele Național BW  isi pot posta și promova produsele la rubrica “Made by Mamprenoare”.

Promovare în evenimentele comunității

Membrele comunității își pot promova afacerile în cadrul Cafenelelor Mamprenoare organizate lunar la nivel local, precum și în workshopuri locale.

Promovare în evenimentele partenerilor

Membrele comunității își pot promova afacerile în cadrul festivalurilor, conferințelor sau altor tipuri de evenimente locale la care suntem parteneri.

Promovare în Revista Mamprenoare

Revista Mamprenoare este o revistă glossy în care membrele comunității scriu articole în care își spun povestea, își promovează produsele sau serviciile sau oferă sfaturi cititorilor.

Conferințele Mamprenoare

Membrele „National” și Managerii de Comunitate sunt promovate în cadrul conferințelor noastre prin: postarea pe website a logo-urilor, postarea rollup-urilor în cadrul evenimentelor, oferirea calității de speaker la evenimente.

Devino Mamprenoare

Cum poți face parte din comunitate

Pasul 1

Participă la Cafeneaua Mamprenoarelor – eveniment de networking organizat lunar la nivel local în mai multe orașe din țară. Vezi programul următoarelor cafenele aici.

Pasul 2

Alege pachetul de promovare potrivit pentru tine și afacerea ta. Vezi pachetele de promovare aici.

Pasul 3

Înregistrează-te pe site-ul Mamprenoare ca utilizator și, după acceptarea profilului tău, achiziționează pachetul de promovare ales.

Programul următoarelor evenimente

Workshop online – Și mămică, și antreprenor de succes

Workshop online – Și mămică, și antreprenor de succes

Luni, 10 iunie 2019, ora 11. Multe dintre mămicile din ziua de azi declară că maternitatea le-a schimbat prioritățile și că simt nevoia să își re-evalueze opțiunile de carieră, pentru a putea petrece mai mult timp cu copiii.

Cafeneaua Mamprenoarelor – Iași

Cafeneaua Mamprenoarelor – Iași

Data: 31 mai 2019, 18:00-20:00.
Cafeneaua Mamprenoarelor este un eveniment de networking la care participă membrele Comunității Mamprenoare. În această întâlnire, care se desfășoară lunar la nivel local, mamele se conectează între ele, fac parteneriate, își dau sfaturi atât în ceea ce privește activitatea antreprenorială, cât și provocările de mămică.

Contactează-ne!

Acord GDPR