program de mentorat 1 la 1

From Zero to Hero – Business Design

Cea mai rapidă și mai puțin costisitoare metodă de a porni o afacere de la zero este să lucrezi cu un consultant privat cu experiență în business.
Alina Bota este economist, are o experiență practică de 19 ani în strategii de business, management de vânzări și parteneriate strategice și este consultant specializat pe Business Design și pe Personal Branding.
Prin programul de mentorat 1 la 1, Alina Bota a ajutat la dezvoltarea de la zero a zeci de afaceri ale membrelor Comunității Mamprenoarelor.
E rândul tău sa experimentezi succesul!

Cui i se adresează programul 1 la 1

Femeilor care își doresc un business propriu, construit corect, care sa înlocuiască sursa de venit oferită de un job clasic.

}

Femeilor care își doresc să obțină controlul 100% asupra timpului lor personal, și să și-l organizeze în concordanță cu nevoile familiei.

Femeilor care au intuiția că se pot susține singure independent de un job clasic și au și curajul să pornească pe acest drum.

Majoritatea femeilor

t

Nu știu ce ar putea să facă:

• Nu au exercițiul de a-și asculta propriul instinct
• Nu sunt susținute de familie
• Au inversat valorile (împlinire → bani, nu invers)

Au idei, dar nu le fructifică:

• Nu știu cum sa pună în practica abilitățile proprii
• Nu au încredere ca pot monetiza ideile proprii
• Nu au curajul să iasă în evidență

Au demarat un business, dar…

• Nu au o strategie clară de business
• Promovarea nu este făcută adecvat
• Există probleme cu angajații / colaboratorii

Ingredientele unei afaceri profitabile

Testimoniale

De când am început sa lucrez 1 la 1 cu Alina Bota, viata mea și viziunea mea ca femeie de afaceri s-au schimbat total. Când am întâlnit-o, afacerea mea era în colaps și renunțasem să o mai fac sa meargă. S-a întâmplat de mai multe ori înainte în diverse situații și mă simțeam la limita unei căderi psihice pentru că viața părea că mă tot pune în fața unor situații-limită. Însă de fiecare data apărea ceva sau cineva exact la momentul potrivit să mă facă să merg mai departe.

In acel moment a apărut Alina, care m-a incurajat sa renunț la visurile nerealiste de a începe o afacere despre care nu știam nimic și să merg mai departe cu ceea ce știu să fac cel mai bine.

Mi-a evaluat abilitățile și dorințele și apoi le-a adus împreună pentru a construi produsul și afacerea care mi se potrivește cel mai bine! Mi-a construit imaginea și brandul de la zero și mi-a dat instrumentele necesare pentru a mă dezvolta. Fiecare pas pe care îl fac acum a fost bine plănuit dinainte, atât în online, cât și în offline. Chiar și acum, când am dubii, ma sfătuiesc cu ea și consultanța ei funcționează întotdeauna.

Sunt mai încrezătoare ca niciodată în ceea ce privește prezentarea produselor mele și acum afacerea mea a înflorit. Mulțumesc!

Ana Macovei

Artist floral, Ana Macovei Florals Cluj-Napoca

Meeting Alina was, I guess, a true case of serendipity… And, just as it’s a known fact that serendipity is one of the hardest words to translate from English, working with her on myself towards my true self is just as hard to speak about, if not harder. Long story short: she made it clear that my only option is courage, the courage to turn my inner passion and mission into a lifestyle business, period. No more excuses, no more doubt: focus and full speed ahead.

Iulia Broscoi

Health Coach

Am început în lumea antreprenoriatului haotic, investind zeci de mii de euro într-un stoc de marfă cu care nu știam ce să fac, cui să mă adresez, ce tip de business vreau să încep și care este viziunea mea pe termen lung. Norocul meu a fost că într-o zi am văzut o reclamă cu un curs “Și mămică și antreprenor de succes”. Am cunoscut-o pe fondatoarea comunității, care mi-a dat o încredere extraordinară că acel start pornit prost se poate remedia. In urma ședințelor de 1 la 1, business-ul meu a început să intre într-o linie dreaptă, să-mi fie clar cui și de ce mă adresez, am învățat să îmi valorific corect munca și am primit motivația de care aveam atâta nevoie în această lume a antreprenoriatului. Recomand Comunitatea Mamprenoare tuturor mămicilor care își doresc o afacere prospera.

Ioana Toncean

Business Owner, Yanna Shop

From Zero to Hero: Business Design

&

Claritate și direcție

Metodă testată, cu pași clari și simplu de urmat.

w

Contact direct

Ședințele au loc online.

Contactează-ne!

Acord GDPR