program mentorat 1 la 1

from zero to hero
Business Design

Cea mai rapida si mai putin costisitoare metoda de a porni o afacere de la zero este sa lucrezi cu un consultant privat cu experienta in business.

Alina Bota este economist, are o experienta practica de 18 ani in strategii de business, management de vanzari si parteneriate strategice si este consultant specializat pe business design si personal branding.

Prin programul de mentorat 1 la 1, Alina Bota a ajutat la dezvoltarea de la zero a zeci de afaceri ale membrelor Comunitatii Mamprenoarelor.

E randul tau sa experimentezi succesul!

cui se adreseaza Programul 1 la 1

Femeilor care isi doresc un business propriu, construit corect, care sa inlocuiasca sursa de venit oferita de un job clasic.

}

Femeilor care isi doresc sa obtina controlul 100% asupra timpului lor personal, si sa si-l organizeze in concordanta cu nevoile familiei.

Femeilor care au intuitia ca se pot sustine singure independent de un job clasic si au si curajul sa porneasca pe acest drum.

majoritatea femeilor:

t

Nu stiu ce ar putea sa sa faca:

Nu au exercitiul de a-si asculta propriul instinct

Nu sunt sustinute de familie

Au inversat valorile (intai implinire si apoi bani, nu invers)

Au idei, dar nu le fructifica:

Nu stiu cum sa puna in practica abilitatile proprii

Nu au incredere ca pot monetiza ideile proprii

Nu au curajul sa iasa in evidenta

r

Au demarat un business, dar…

Nu au o strategie clara de business

Promovarea nu este facuta adecvat

Exista probleme cu angajatii / colaboratorii

ingredientele unei afaceri profitabile:

testimoniale

De cand am inceput sa lucrez 1 la 1 cu Alina Bota, viata mea si viziunea mea ca femeie de afaceri s-au schimbat total. Cand am intalnit-o, afacerea mea era in colaps si renuntasem sa o mai fac sa mearga. S-a intamplat de mai multe ori inainte in diverse situatii si ma simteam la limita unei caderi psihice pentru ca viata parea ca ma tot pune in fata unor situatii-limita. Insa, de fiecare data aparea ceva sau cineva exact la momentul potrivit sa ma faca sa merg mai departe.

In acel moment a aparut Alina, care m-a incurajat sa renunt la visurile nerealiste de a incepe o afacere despre care nu stiam nimic si sa merg mai departe cu ceea ce stiu sa fac cel mai bine.

Mi-a evaluat abilitatile si dorintele si apoi le-a adus impreuna pentru a construi produsul si afacerea care mi se potriveste cel mai bine! Mi-a construit imaginea si brandul de la zero si mi-a dat instrumentele necesare pentru a ma dezvolta. Fiecare pas pe care il fac acum a fost bine planuit dinainte, atat in online, cat si in offline. Chiar si acum, cand am dubii, ma sfatuiesc cu ea si consultanta ei functioneaza intotdeauna.

Sunt mai increzatoare ca niciodata in ceea ce priveste prezentarea produselor mele si acum afacerea mea a inflorit. Multumesc! Ana Macovei

Artist floral, Ana Macovei Florals Cluj-Napoca

Meeting Alina was, I guess, a true case of serendipity… And, just as it’s a known fact that serendipity is one of the hardest words to translate from English, working with her on myself towards my true self is just as hard to speak about, if not harder. Long story short: she made it clear that my only option is courage, the courage to turn my inner passion and mission into a lifestyle business, period. No more excuses, no more doubt: focus and full speed ahead.

Iulia Broscoi

Health Coach

Am inceput in lumea antreprenoriatului haotic, investind zeci de mii de euro intr-un stoc de marfa cu care nu stiam ce sa fac, cui sa ma adresez, ce tip de business vreau sa incep si care este viziunea mea pe termen lung. Norocul meu a fost ca intr-o zi am vazut o reclama cu un curs “Si mamica si antreprenor de succes”. Am cunoscut-o pe fondatoarea comunitatii, care mi-a dat o incredere extraordinara ca acel start pornit prost se poate remedia. In urma sedintelor de 1 la 1 business-ul meu a inceput sa intre intr-o linie dreapta, sa-mi fie clar cui si de ce ma adresez, am invatat sa imi valorific corect munca si am primit motivatia de care aveam atata nevoie in aceasta lume a antreprenoriatului. Recomand Comunitatea Mamprenoare tuturor mamicilor care isi doresc o afacere prospera.

Ioana Toncean

Business Owner, Yanna Shop

from zero to hero: business design

Claritate si directie

Metoda testata cu pasi clari si simplu de urmat.

Contact direct

Sedintele au loc online (Skype sau Video Call)