Creștem împreună

Business Accelerator

Peste 90% din femeile antreprenor din România declară că fondurile necesare investiției inițiale provin de la familie și sunt limitate. De aceea, am dezvoltat un sistem de educație care necesită investiție doar în abilitățile de marketing și de management ale femeilor antreprenor și care are rezultate excelente și rapide.

În afaceri, poți obține succesul în două moduri:

Investind

Sume mari de bani

Investind

Pasiune și inteligență

Devino Mamprenoare

Cum poți face parte din comunitate

Pasul 1

Participă la Cafeneaua Mamprenoarelor – eveniment de networking organizat lunar la nivel local în mai multe orașe din țară. Vezi programul următoarelor cafenele aici.

Pasul 2

Alege pachetul de promovare potrivit pentru tine și afacerea ta. Vezi pachetele de promovare aici.

Pasul 3

Înregistrează-te pe site-ul Mamprenoare ca utilizator și, după acceptarea profilului tău, achiziționează pachetul de promovare ales.

Programul următoarelor evenimente

Workshop online – Și mămică, și antreprenor de succes

Workshop online – Și mămică, și antreprenor de succes

Luni, 10 iunie 2019, ora 11. Multe dintre mămicile din ziua de azi declară că maternitatea le-a schimbat prioritățile și că simt nevoia să își re-evalueze opțiunile de carieră, pentru a putea petrece mai mult timp cu copiii.

Cafeneaua Mamprenoarelor – Iași

Cafeneaua Mamprenoarelor – Iași

Data: 31 mai 2019, 18:00-20:00.
Cafeneaua Mamprenoarelor este un eveniment de networking la care participă membrele Comunității Mamprenoare. În această întâlnire, care se desfășoară lunar la nivel local, mamele se conectează între ele, fac parteneriate, își dau sfaturi atât în ceea ce privește activitatea antreprenorială, cât și provocările de mămică.

Contactează-ne!

Acord GDPR