Platforma 
Mamprenoare

Adina's Healing Chamber

Pe scurt, despre noi:
Adina's Healing Chamber ofera servicii de curatare energetica individuala si de grup pentru eliminarea blocajelor din corpul energetic, care impiedica oamenii sa isi atinga obiectivele legate de bani, cariera, relatiile personale.
Cum ne contactați:
Unstuck yourself with energy clearing
Detalli despre afacerea noastră

Numele meu este Adina Pestroiu. Sunt mama, antreprenor, si consultanta certificata in curatare energetica.

Mai exact, ma ocup de curatarea blocajelor din corpul energetic, care impiedica oamenii sa isi atinga obiectivele in diverse zone ale vietii lor, unde nu pot merge mai departe asa cum isi doresc: legat de bani, cariera, relatiile cu cei din jur, diverse discomforturi fizice si asa mai departe. Poate ca suna putin ezoteric dar veti vedea sunt o fata foarte practica. Am terminat o facultate de informatica si am lucrat aproape 12 ani in managamentul proiectelor software.

Am sa incep prin a va povesti ca oamenii au un corp fizic pe care il pot vedea si atinge si un corp energetic pe care majoritatea dintre noi nu il poate vedea. Cand experimentam emotii negative sau evenimente care traumatizeaza, o parte din energia negativa poate ramane blocata in corpul nostru energetic.

La fel cum noi procesam mancarea pe care o ingeram pastram lucrurile de care avem nevoie eliminand restul, in acelasi mod procesam si energia emotionala. Procesam, invatam ceea ce este de invatat si trecem mai departe. Pastrand analogia cu mancarea, si din punct de vedere energetic sunt multe lucruri care nu pot fi "digerate" si care raman blocate ca actionand ca niste toxine. Situatii prea taxante emotional, lucruri la care alegem sa nu ne gandim acum pentru ca discomfortul e prea mare si nu stim ce sa facem - ele nu dispar, ci sunt stocate asteptandu-si randul sa fie procesate.

Atragem ceea ce are aceeasi frecventa cu noi. Daca acumulam multe energii negative vom atrage mai mult din ceea ce am colectionat deja la fel cum daca suntem atenti la starea noastra interioara vom atrage mai multe evenimente pozitive.

Curatarea energetica ajuta la eliminarea blocajelor energetice, energiile negative blocate, ca sa puteti manifesta lucrurile de care aveti nevoie.

Daca nu ati mai incercat curatarea energetica pana acum lucrand cu mine, va invit la o prima sesiune gratuita pentru a putea vedea concret inseamna si ce poate face aceasta forma de terapie pentru dvs. Curatarea energetica se poate face fizic fata in fata sau prin apel video, fiind la fel de eficienta indiferent de mediul ales.

Orar de funcționare
Luni
09:00
19:00
Marți
09:00
19:00
Miercuri
09:00
19:00
Joi
09:00
19:00
Vineri
09:00
19:00
Sâmbătă
Neprecizat
Duminică
Închis
Adresa:
Strada Bailculesti nr 7
Evenimente
Persoana de contact:
Adina Pestroiu
Business Owner
Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE
envelope-otagmap-markerthumb-tackphonecertificatechainlinkedin