Sesiune de curatare energetica individuala

Sesiune de identificare si eliminare a blocajelor energetice din corp
PREȚ:
240
LEI

Descriere

Noi avem fiecare un corp fizic pe care il putem vedea si atinge si un corp energetic pe care majoritatea oamenilor nu il vad.

Cand experimentam ceea ce numim emotii negative, sau diferite evenimente traumatice, in corpul nostru pot ramane energii blocate.

Imaginati-va ca la fel cum hranim cu mancare corpul fizic, in acelasi fel, gandurile hranesc corpul energetic. Atunci cand hranim corpul energetic cu hrana de slaba calitate (ganduri negative), ceea ce nu poate fi procesat ramane blocat, ca toxina si afecteaza intreg sistemul, la fel cum se intampla daca consumam mancare fast-food.

Noi primim si transmitem informatie spre si dinspre noi catre ceilalti in permanenta.

Imaginati-va ca vreti sa faceti business cu cineva. Trimiteti intentia de conectare catre aceasta persoana. "Buna, hai sa ne cunoastem si sa vedem cum putem lucra impreuna".

Dar inainte ca unda intentiei sa ajunga la destinatar, ea trece prin toate structurile noastre, fizice si energetice. Si daca initiatorul a acumulat si alimenteaza frecvent furie, deprimare, lipsa, ura, frustrare, lipsa de rabdare, ideea ca eu nu merit, ca nu pot, etc, toate lucrurile care omul este vor imprima energia pe care o trimite celuilat.

Si ce ajunge pe partea cealalta este mesajul asezonat cu tot ceea ce initiatorul a acumulat si este. Si oamenii, raspund frecventelor pe care le primesc cu frecvente similare. Adica veti primi ceea ce trimiteti sa dati.

Vi s-a intamplat vreodata sa va contacteze cineva sa faceti business si sa aveti la ei o reactie de respingere? A avut legatura numai cu cuvintele care vi s-au spus sau cu "impresia" pe care aceasta persoana v-a lasat-o?

In acelasi mod ati intalnit oameni langa care v-ati dorit sa fiti in permanenta pentru ca va fac sa va simtiti bine?

Cei care reusesc sa aiba o energie langa care ceilalti isi doresc sa se afle, sunt cei care au cele mai functionale business-uri si cele mai carismatice persoane.

Acum, in perioada dificila in care ne aflam, este important sa reusim ca ceea ce vrem sa transmitem la destinatarilor nostri sa fie exact ceea ce si ajunge la ei, "neasezonat" cu lucruri care ne pot trage inapoi.

Curatarea energetica ajuta la eliminarea acestor blocaje, iar rezultatele se simt inca de la prima sedinta.

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE