Am trecut peste o etapa grea din viata mea, in care raspunsul meu la intrebarea ”Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?” a fost un MAAARE mister pentru mine. Cand eram copil, eram 100% convinsa, ca voi deveni scriitoare! Sunt Bettina si chiar daca am suferit de un writers-block ”luuuung ca o zi de post” , tot imi place teribil de mult sa scriu!

Iubesc sa scriu, DAR (mereu trebuie sa existe un ”dar”…) sunt pur si simplu coplesita de multitudinea de autori ”faini”, celebrii si de posibilitatile cu adevarat nemarginite din ziua de azi in lumea cartilor. De aceea a trebuit (pentru mine si pentru sufletul meu) sa mai adaug un STROP… un mic strop de pasiune in toata treaba aceasta si asa s-a nascut obsesia mea de a documenta viata oamenilor in toate formele si din toate perspectivele ei.

Desi am studiat teoria, sa devin jurnalist in Romania e prea brutal pentru mine. Ce sa-i fac… la urma urmei am si eu un suflet de artist prea sensibil, prea diafan si mult prea politicos sa se impuna in ”realitatea crunta” a jurnalismului cotidian.

Insa eu tot iubesc sa scriu si iubesc oamenii si povestile lor de viata… asa ca singura mea optiune a ramas sa scriu pentru ei si mai ales despre ei. De aceea si in urma acestui sir cognitiv s-a nascut pasiunea mea… a doua cea mai draga sufletului meu (PRIMA e copilul, sufletul, ingerasul meu Magda): biografiq.

”Acestea fiind spuse” Va ofer cu mare drag, din toata inima mea serviciile mele biografice personalizate prin care fiecare poate sa isi documenteze asa cum se cuvine pentru toti oamenii frumosi viata, trairile, aventurile, sentimentele, dragostea pentru tot ce este viu in viata lui si pentru tot ce este pretios in calatoria aceasta magnifica pe pamant.

Astept asadar, Va astept pe voi toti cu povestile voastre sa Va imortalizati in filele unor carti cu totul si cu totul speciale, care vor aduce lacrimi (de fericire evident ) si zambete persoanelor cu adevarat importante din viata voastra!

Bettina Szellner – Owner/Writer @biografiq

Facebook: https://www.facebook.com/Biografiq-229113860987529/

E-Mail: [email protected]