Sunt Annamaria Crainic, de profesie Specialist Relații Publice dar trecută prin joburi de vânzări, dezvoltare rurală și acum antreprenor. Pe calea aceasta am luat-o acum aproape 5 ani din dorința de a genera ceva cu însemnătate pentru mine și pentru familia mea. Am început împreună cu soțul meu să organizăm ateliere de creație pentru copii, tabere în format părinte și copil, am adăugat mai apoi partea de servicii închiriere logistica pentru evenimente și ne-a prins tare microbul evenimentelor. Este un domeniu pestriț și dinamica schimbărilor te ține mereu treaz.

Visez de ceva timp la un eveniment mare, al nostru, dedicat familiilor. Și așa s-a născut ELEMENTUM- în ritmul familiei, produsul unui grup de părinți și oameni iubitori de natură care vor să îi invite pe cei ce își doresc o vacanță diferită la primul festival dedicat familiilor din România. Timp de trei zile ne adunăm într-o lume gândită și creată pentru familie: de la cel mai mic, la cel mai mare, părinți, copii, poate chiar și bunici.

Credem în… puterea naturii și aventurii de a ne aduce împreună. Foc, aer, pâmânt, apă sunt elementele primordiale care fac viața posbilă, iar anima, energia fiecăruia dintre noi, e cea care le va face să vibreze.

Ne întâlnim…între 21 și 23 iunie 2019 să împărtășim numai momente de bucurie și conexiune. Locul este Complex Lac Luncani, aflat la aproximativ 50 de km de Cluj-Napoca, Alba Iulia și Târgu-Mureș, un spațiu generos pentru toate distracțiile și activitățile.
Acolo vom….
• Amenaja cu atenție sporită către distracție și confort: scene, ateliere, zonă de camping cu toate facilitățile necesare, loc dedicat mamă-copil, punct farmaceutic, zona de food & drinks,
zona dulce etc.
• Organiza jocuri individuale și în echipe, yoga & fitness, sporturi nautice, zbor de agrement, aeromodelism.
• Construi locuri speciale pentru copiii de toate vârstele: loc special “mama și copilul”, “PICIpit” (loc de joacă special pentru cei între 0-3 ani), loc de odihnă pentru programul special al celor mici.
Colecționa amintiri de neuitat.
Scopul nostru este să… oferim un cadru minunat și relaxant în care atât părinții, cât și copiii să descopere lucruri noi unii despre alții și să petreacă timp împreună, departe de agitația zilnică. Realizarea conexiunii părinți-copii este ținta noastră.

ÎN RITMUL FAMILIEI înseamnă distracție, bucurie, joacă, dans, muzică, explorare și aventură, pe care le vom încerca din plin în cele trei zile, dar în același timp înseamnă și programul de somn, mesele regulate, schimbatul scutecelor și temperatura optimă a biberonului. Vei întâlni cele două laturi la festival și ne dorim, cu ajutorul tău, să le îmbunătățim în fiecare an. Ne dorim să ne revedem la Luncani în fiecare vară, cu speranța de a ne regăsi ritmul, armonia, echilibrul.

Date de contact:

Email: anna.crainic@gmail.com
Telefon: 0740526715
Facebook: https://www.facebook.com/elementumfest
Site: www.elementumfest.ro