Sunt Anca Spânu, mamă a două fete, business owner Indev.ro si Sfatulmamicilor.ro și Vicepreședinte al Asociației Credere.

IT Business developer – Indev.ro

Am experiență de peste 10 ani în dezvoltare web, atât în calitate de partener de afaceri în firmele în care activez, cât și prin intermediul activității mele ca dezvoltator de soluții IT (magazine online, website-uri de prezentare, platforme web). Construirea unui proiect web, de la idee la produsul online dorit de către client, reprezintă pentru mine o provocare irezistibilă. Parteneriatele realizate până acum mi-au confirmat că la baza unui business de succes stă un proiect online bine gândit și realizat.

Business Owner Sfatulmamicilor.ro

Sunt sigură că, la fel ca și mine, momentul în care ai devenit mamă a schimbat total perspectiva ta asupra vieții. Ai descoperit probabil răni pe care nu știai că le ai, pasiuni pe care le uitasei și o forță incredibilă de a te descoperi. Nașterea unui copil ne transformă și dezvăluie puterea incredibilă a iubirii și a dăruirii, dar totodată aduce în lumină temerile, preocupările și traumele noastre.

Fiindcă îmi doresc un viitor în care copiii de azi să devină adulți responsabili, încrezători și mulțumiți de propria dezvoltare, am creat acum 7 ani o comunitate dedicată mamelor.  Sfatulmamicilor.ro a devenit o platformă dedicată femeilor care își doresc să devină mame sau care au deja copii și au nevoie de o sursă de informare corectă și cuprinzătoare.

Vicepreședinte Asociația CREDERE

Din 2018, sunt Vicepreședinte în Asociația CREDERE pentru informarea, consilierea și educarea consumatorilor, dar am peste 4 ani de experiență în consilierea consumatorilor de servicii financiar-bancare  privind protecția împotriva abuzurilor. Am organizat, alături de membrii echipei Credere, nenumărate mișcări sociale și demersuri legale menite să asigure o mai bună protecție a consumatorului și m-am implicat în acțiuni sociale ce au avut ca rezultat o mai bună informare și conștientizare a riscurilor pentru clienții bancari.