Am pornit în această călătorie a creativității în 2009, după ce am absovit facultatea de geologie, am fost profesoară un an de zile și am avut un after-school.

La început am lucrat cu hârtia, am făcut felicitări, apoi invitații de nuntă, iar acum lucrez cu lemnul împreună cu soțul meu care a achiziționat un laser CNC.

Îmi place să creez design personalizat pentru fiecare client, produsele care se vând ulterior cel mai bine sunt cele propuse de clienți. Datorită laserului putem grava și tăia produse din lemn și acryl, și putem onora comenzi mari, pentru companii sau pentru artizani. Sunt aici să vă ajut cu blankuri din lemn MDF în forme diferite, blankuri pentru mărțișoare, ornamente de Crăciun, tablouri din lemn, gravare foto, magneți și alte produse personalizate pentru cei dragi sau pentru clienții companiilor mai mari.

Fiindcă am mereu idei multe și îmi place să experimentez, am creat o colecție de bijuterii suvenir în care se regăsește dragostea mea pentru natură, pădure și viața la țară. Wild Transylvania sunt suveniruri din Transilvania cu aplicații din lemn, cu simboluri din flora și fauna Transilvaniei, așezate pe medalioane, cercei, butoni, semne de carte, broșe, magneți și alte produse pe care urmează să le lansăm. Sunt foarte mândră de kiturile de bijuterii și kiturile de făcut mărțișoare pe care tocmai le-am conecput și pe acre le găziți în magazinul de pe pagina Wild Transylvania.

Lucrând de acasă m-am simțit singură și-am început un proiect pentru meșterii, artiștii și artizanii care fac produse de calitate și bun gust. Astfel s-a născut o comunitate de oameni care cooperează, se ajută reciproc, se recomandă, iar eu am găsit o mulțime de prieteni. Am învățat din asta că atunci când ai o problemă sigur există o soluție, doar să vrei să rezolvi problema respectivă.

e-mail: ancamilchis@yahoo.com, planetaoma@gmail.com

Wild Transylvania: https://web.facebook.com/WildTransylvania/

Handamde Transilvania: https://web.facebook.com/handmadetransilvania/

telefon: 0724038281