“Change will lead to insight more often than insight will lead to change.”
― Milton Erickson

Învață să îți dezvolți gândirea în așa fel încât să îți creezi viitorul pe care îl dorești!

Trăim într-o lume în continuă schimbare. Suntem adânciți în imprevizibil și complexitate. Cu cât descoperim mai mult, cu atât este mai mult de descoperit. Fiecare întrebare, scoate la iveală o altă întrebare. Avem nevoie să dezvoltăm acele abilități și atitudini care să facă sens în acest haos. Avem nevoie să știm cum să găsim certitudinea în noi înșine, despre ceea ce vrem și ceea ce credem când totul în jurul nostru pare să pună la încercare cine suntem.

Avem nevoie să știm cum să râdem, să ne eliberăm, să învățăm, să creștem, să iubim și să mergem mai departe. Avem nevoie de capacitatea de a rămâne pe poziții în situații care ne provoacă stres sau durere și să găsim bucurie în ceea ce facem și în oameni. Învățăm cum să găsim excelența care este în fiecare dintre noi și să o sărbătorim. Suntem aici să învățăm așa cum nu am învățat niciodată până acum.

La întrebarea ”Este NLP-ul relevant în dezvoltarea mea?” răspunsul este ”DA”. Avem nevoie să învățăm cum să folosim noile tehnologii în moduri creative și diferite. Dacă faci ceea ce ai făcut dintotdeauna, vei primi ceea ce ai primit dintotdeauna. Este această combinație ”de a te gândi la ce să te gândești” și tehnologie care va da o nouă generație de antreprenori și lideri diferiți de restul. Nu există în dezvoltarea personală și umană o unealtă mai puternică decât NLP-ul.

Inteligența emoțională, Inteligența spirituală, viziunea și alte variabile ale conceptului de dezvoltare a resurselor umane sunt instrumente derivate din procesele de NLP.

Succesul vine din interior. Succesul nostru depinde de abilitatea de a fi excelenți în tot ceea ce gândim, spunem și facem.

NLP-ul ne oferă oportunitatea de a avea calea spre a obține toate acestea ușor și fără efort în toate ariile vieții noastre.