Anamaria este numele si sunt mamica Adelinei, o fetita minunata care m-a ales pe mine sa-i fiu parinte in aceasta viata si pentru aceasta, ii sunt recunoscatoare.

Fiecare dintre noi avem o poveste, o poveste de viata…aceasta este a mea. Daca in urma cu 16 ani mi-ar fi spus cineva ca voi pleca din Braila, orasul meu natal, voi renunta la cea mai frumoasa meserie, aceea de profesor, si ca ma voi muta in Bucuresti, m-as fi uitat lung la el/ea, as fi zambit si i-as fi raspuns: “Niciodata”! Dar “Niciodata sa nu spui Niciodata”.

Si …in 2002 plecam din orasul de pe malul Dunarii, si paseam timida in capitala. De atunci am invatat sa vand, sa negociez si apoi noua ani sa fiu trainer, iar acum antreprenor. Ideea de deveni antreprenor si de a face ceva sanatos si relaxant cu oameni si pentru oameni mi-a incoltit dupa un eveniment mai putin fericit si anume un accident de masina, cand am pierdut controlul masinii si efectiv am sarit de pe sosea in camp si m-am rostogolit de doua ori cu masina. Insa cineva, acolo sus, m-a iubit foarte mult, deoarece m-am dat jos din masina fara sa am nimic, dar… cu o sarcina trasata. Am ramas insa cu o durere de spate, pe care, doctorul mi-a recomandat sa o tratez fie cu kinetoterapie fie cu masaj. Bineinteles ca am ales masajul, care, oricum imi placea foarte mult. Terapeuta care a venit la mine, un om exceptional, era o persoana cu dizabilitati de vedere, care mi-a povestit ca efectua masaj pe scaun la birou, angajatilor din diverse companii. Mi-a placut atat de mult acest lucru – deoarece, in primul rand, poti da o sansa de a lucra persoanelor cu dizabilitati si in al doilea rand, ca, prin ei oferi minute de relaxare si sanatate angajatilor care stau foarte mult la birou, si nu numai. Mi-am dat seama atunci ca si eu puteam sa raman o persoana cu dizabilitati in urma accidentului, deci SARCINA mea era sa fac ceva pentru ei.

Si astfel in 2015 mi-am luat “inima in dinti” mi-am dat demisia si am infiintat DASADA RELAX cu obiect principal de activitate sanatatea umana. Nu stiam nimic despre ce inseamna sa fii angajator iar toti din jurul meu imi spuneau ca este foarte greu, insa… nu m-am descurajat absolut deloc. Dar provocarile nu s-au oprit aici, si in 2017 datorita unor modificari legislative am fost nevoita sa ma reorientez deoarece nu puteam sa-i abandonez pe acesti oameni cu “maini de aur” si asa a luat fiinta salonul meu drag DASADA REMODELLING.

Din nou – “Un nou inceput” -si, ca un elev silitor am inceput sa invat si erau atat de multe lucruri despre care nu stiam absolut nimic de la amenajarea unui salon dedicat infrumusetarii, pana la toata aparatura de remodelare corporala si crearea de pachete destinate doamnelor si domnisoarelor. Atunci cand am amenajat salonul am vrut sa fie un pic altfel, si  am ales ca, in loc de poze despre combaterea celulitei sau diverse reclame, sa am un frumos peisaj cu marea, si cand doamnele si domnisoarele se rasfata cu diverse tratamente sa se gandeasca la vacanta de vara, cand trebuie sa arate foarte bine.

Despre fiecare aparat de remodelare am citit foarte multe ca sa stiu beneficiile si bineinteles, le-am testat personal, ca sa vad si rezultatele. Si tot pentru a fi diferita am invatat sa prepar creme, creme solide, strugurel de buze si sapun, toate bio – hand made, pe care le ofer cu tot dragul, doamnelor si domnisoarelor care vin si se relaxeaza in salon.

In tot ceea ce fac pun mult suflet si pasiune si, sper ca acest lucru sa se oglindeasca in serviciile salonului, unde va asteptam cu zambete, voie buna si relaxare.

DASADA REMODELLING – O VIZIUNE REMODELATA

www.dasadaremodelling.ro

www.facebook.com/DasadaRemodellingRomania

Tel: 0770 466 255/0744 504199

B-dul Aviatorilor, Nr. 18, Etj.2, Ap.5, Sector 1-Bucuresti