In 2013, am absolvit cursul de Zen Coaching la Ångsbaka, Suedia. Îmi place să ascult oamenii şi să fiu alaturi de ei pentru a-şi conştientiza propriul potenţial, curaj și a se reconecta cu pasiunile lor. Cu intuiţie, prezenţă, blândeţe, conectare îmi aduc suportul pentru ca oamenii să-şi depăşească fricile, anxietăţile, stresul, amintirile mai dureroase, blocajele de orice fel, să-şi îmbunătăţească situaţiile nedorite astfel încât ei să se poată reconecta cu Bucuria lor, cu Iubirea din ei şi frumuseţea vieţii din fiecare clipă.

Tot din 2013, susţin cursuri Aware Parenting pentru părinţi, deoarcere vreau să ajut la formarea unei relaţii de prietenie, sinceritate şi înţelegere pe toată viaţa între părinte si copil. A venit ca o nevoie a mea de a avea o altă relație cu fetița mea decât am avut eu cu părinții mei. Și da, am descoperit că există metode de comunicare cu care pot să-l ascult cu adevărat pe celălalt și să fiu ascultată și eu. Așa am dezvoltat proiectul Educație conștientă.

Acum câțiva ani, am vrut să mă conectez cu creativitatea din mine și m-am întrebat: “Ce îmi place mie să fac?” și instant a venit răspunsul: “Să pictez”. Organizez ateliere de Intuitive Painting în care îmi doresc să arăt cât de simplu este să ne reconectăm cu copilul din noi, să lăsăm intuiția să ne ghideze, să ne dăm voie să fim vulnerabili, să ne vedem pe noi în noi culori și imagini.