Eu sunt Alexandra Tosa, o tanara mamica de 32 de ani, a doi baieti minunati : Denis (8 ani si 6 luni) si Ianis (1 an si 6 luni) si sunt incantata sa fac parte din aceasta frumoasa comunitate de “mamprenoare “. Lucrez ca secretara si sef de echipa in cadrul unei firme in domeniul centralelor termice si chiar daca este un job interesant, am simtit adesea ca nu ma multumeste sufleteste.
Am fost intotdeauna fascinata sa ma machiez si sa machiez alte persoane, in asa maniera incat sa le fac sa aiba incredere in ele insele, sa se aprecieze si sa se respecte, bucurandu-se si invatand sa-si exteriorizeze frumusetea. Se spune ca o femeie, in general, ascunde sub machiaj un suflet deosebit, de aceea, eu mi-am dorit mereu ca prin machiaj sa le fac fericite, sa radieze de frumusete, pentru a-si putea mult mai usor evidentia totodata si sufletul. Chiar am un motto dupa care ma ghidez : ” Ai incredere in tine si invata sa iti colorezi fata, ochii si viata ! “
Exista multe momente cand lipsa timpului, rutina zilnica, chiar si lipsa notiunilor de baza despre machiaj, ne pun in postura de a ne multumi cu putin, neacordandu-ne atentia cuvenita. Ei bine, eu am decis, in timpul sarcinii cu cel mic, sa urmez un curs de baza despre machiaj pentru a-mi imbunatati cunostintele din acest domeniu si am participat la multe workshop-uri si seminarii pe aceasta tema (fiindca simt ca aceasta arta de infrumusetare a femeii ma intregeste in totalitate si ma implineste sufleteste). Initial, am luat totul ca pe joaca, oferindu-mi serviciile unei mamici sau doua din diverse grupuri, ulterior numarul acestora crescand surprinzator. Astfel, colaborarile au inceput sa tot apara si orice clienta multumita ma cauta si venea la mine pentru machiaj cu cel putin inca o clienta.
Toate reusitele de pana acum m-au incurajat sa creez pagina Make-up Deianis Cluj By Alexandra Tosa, unde eu postez cu drag poze care ma reprezinta, acestea dovedind evolutia mea si daruirea cu care scot in evidenta frumusetea si minunatia ascunsa pe chipul fiecareia dintre clientele mele. Ceea ce imi doresc cu ardoare si din suflet este sa ajung sa dezvolt propria mea afacere, in jurul acestei superbe pasiuni pe care o am pentru machiaj.
Lasati, asadar, ca machiajul meu sa va coloreze nu doar chipul, ci si viata !
Tel : 0744891785