Numele meu este Adina Cuturela și sunt una dintre multele femei care au acceptat provocarea antreprenoriatului. Formarea de profesor pshihopedagog m-a ajutat să văd partea frumoasă a lucrurilor, mai ales atunci când evoluția vine cu pași mici.

Având o pasiune veche pentru Africa, m-am bucurat atunci când în cariera mea s-a deschis drumul către Republica Democrată Congo. Confortul scaunului de director în tipografie a fost înlocuit de deplasări și întâlniri cu fermierii pe plantațiile arborilor de cacao, în pădurea ecuatorială din bazinul fluviului Congo. Entuziasmul a fost mare și astfel, boabele de cacao, hrana zeilor, au ajuns la îndemâna romanilor, sub brandul Aromes Noirs. Filosofia acestei afaceri a fost să oferim oamenilor o experienta completa: alimente de calitate, neprocesate, culese traditional, împreună cu poveștile de viață ale fermierilor, tradițiile africane și imaginile locurilor care ne-au făcut să apreciem viața, cu toate provocările care apar.

Beneficiile boabelor de cacao ne-au inspirat să dezvoltam produse noi și astfel au aparut ceaiurile cu miez de boabe de cacao, oțetul balsamic din boabe de cacao Aromes Noirs și gama Delices d`Afrique, nougat produs artizanal in 5 sortimente, cu boabe sau miez din boabe de cacao.

Despre povestea noastră în Africa și despre produsele Aromes Noirs, găsiți mai multe informații pe:

https://aromes-noirs.com/

https://www.facebook.com/aromesnoirs/

e-mail: adina@metaro.eu, telefon 0745645432