Mă numesc Adela Dadu, sunt mămica unui băieţel de 4 ani şi de 14 ani lucrez în industria turismului.

Din 2013 am mica mea firmă, lucrez ca ghid independent, de incoming. Colaborez cu diferite agenţii din ţară şi din străinătate dar şi direct cu turiştii prin intermediul diverselor platforme de promovare şi rezervare on-line.

Alături de echipa mea organizăm vizite cu turişti străini, în Transilvania: vizite ghidate în Sibiu, excursii de o zi către diverse obiective din Transilvania, city-breaks, drumeţii montane, tururi tematice (culinare, degustări de vin, vizite la meşteşugari), ture cu bicicletele, ture cu rachete pe zăpadă, transferuri hotel/ aeroport.

Majoritatea turelor se concentrează în timpul sezonului turistic (aprilie-octombrie). În perioada de extra-sezon lucrez ca şi consultant în domeniul marketing-ului turistic.

Am lucrat în diverse ramuri ale turismului însă cel mai mult iubesc meseria de ghid – la început a fost un hobby care apoi a devenit o pasiune iar pasiunea o profesie. Este o profesie cu enorm de multe responsabilităţi pentru că vând sentimente, emoţii, trăiri. În sezon este foarte greu pentru că sunt plecată şi nu reuşesc să petrec prea mult timp cu cel mic însă încerc să compensez mai mult iarna.

Date de contact
www.visitsibiu.com | www.transylvania-guide.com
[email protected]
+4 0743 377969