Platforma 
Mamprenoare

TEAM - HR Mobile Office

Pe scurt, despre noi:
O alegere SMART nu presupune sa te concentrezi doar pe obiectivul afacerii tale, ci sa incepi prin a-ti gasi oamenii potriviti. Resursele Umane joaca un rol central in dezvoltarea, consolidarea si imbunatatirea culturii unei organizatii.
Cum ne contactați:
“I don't play the odds I play the man.” ~ Harvey Specter (Suits)
Detalli despre afacerea noastră

Tu decizi cat si cum vrei sa te ajutam!
Suntem Oana si Cristina, mame ambitioase si pregatite sa aducem suportul si profesionalismul nostru in slujba antreprenorilor care isi doresc angajati motivati si loiali.
Provocam status quo-ul industriei de HR, cunoscuta pentru practicile si serviciile deficitare, prin determinarea noastra de a oferi sprijin in cresterea si dezvoltarea unor companii care pretuiesc de o potriva angajatii, candidatii si clientii. Oferim servicii si instrumente profesionale in arii precum emplyer brending, recrutare si selectie, talent management, lidership management, training, administrare & salarizare si nu ne oprim aici.
Employer branding:
La nivel general si al simtului supercomun, emplyer brandingul te ajuta sa gasesti si sa convingi mai usor candidatii pe care vrei sa-i aduci in companie, sa-ti retii angajatii si, in definitiv, sa ai acea imagine care spune despre tine, ca angajator, exact ce iti doresti sa auda ceilalti. Imagine. Reputatie.
Talent management
Dezvoltarea, managementul si retinerea in companie a acelor indivizi, ca actiuni cheie intr-o strategie specifica si coerenta. Crearea si dezoltarea de procese, programe si tehnologii, adaptate special.nevoii clientului.
Recrutare:
Dezvoltam și executam campani de recrutare pe toate canalele existente si social media.
Administarea resurselor umane:
Administrarea întregului flux de personal și de documente aferente de la momentul semnării contractului individual de muncă până la rezilierea acestuia
Salarizare:
Preluam intreg procesul de salarizare de la realizare pontaje pana la eliberarea statelor de plata.
Consultanta si audit:
Consultanță în aplicarea legislației naționale, europene și internaționale a muncii și a securității sociale;
Consultanță în redactarea documentelor de relații de muncă (contracte individuale de muncă, contracte colective de muncă, regulamente de ordine interioară, fișe de post, ș.a.);
Consultanță privind normele și procedurile interne, organizarea cercetărilor disciplinare.

Orar de funcționare
Luni
09:00
18:00
Marți
09:00
18:00
Miercuri
09:00
18:00
Joi
09:00
18:00
Vineri
09:00
18:00
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis
Adresa:
București, România
Evenimente
Persoana de contact:
Cristina Florescu & Oana Mastacan
Founders
Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE
envelope-otagphonefacebookcertificate