Meet&Learn Bucuresti

Meet&Learn este o intalnire periodica de networking si learning a antreprenoarelor cu afaceri listate pe platforma mamprenoare.eu.
Detalii
Data:
16 decembrie 2020
Orele:
18:00
20:00
Locul:
FACILITATOR
Cristina Florescu
mamprenoare@gmail.com
ORGANIZATOR
Comunitatea MAMPRENOARE

Descrierea evenimentului:

Meet&Learn este o intalnire periodica de networking si learning a antreprenoarelor cu afaceri listate pe platforma mamprenoare.eu.

Scopul intalnirii este acela de a ne cunoaste intre noi si de a invata una de la cealalta diverse subiecte de business.

In 16 decembrie avem placerea sa o avem ca speaker pe colega noastra, Cristina Florescu, consultant în resurse umane cu 10 ani de experiență în domeniu și alti 10 în consultanță juridica.

Descriere webinar:

O harta a performantelor centrata pe obiective de afaceri, dezvoltare personala si imbunatatirea abilitatilor cheie serveste drept fundament pentru o evolutie eficienta a angajatilor. Analizam obiectiv de unde ai plecat, unde te afli si spre ce te indrepti.

Membrele platformei noastre au acces GRATUIT la aceste intalniri si au posibilitatea sa aduca fiecare 1 invitat/eveniment.

La evenimentele noastre poate participa orice antreprenor interesat, taxa de participare este 50 lei/eveniment si se plateste in contul Asociatiei Parinte InFloresti Cluj Napoca.

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE