Cum susții webinarii de succes?

Stare curentă
Nu ești înscris
Preț
LEI250
Să începem

Webinariile (seminariile desfasurate online) sunt o modalitate excelenta de promovare pentru freelanceri si antreprenori, o modalitate eficienta de a-ti impartasi pasiunea si de a-ti monetiza cunostintele, dar si un mod extrem de eficient pentru a livra training angajatilor care lucreaza remote.
Pentru a organiza un webinar de succes, ai nevoie de 4 ingrediente:

  1. un prezentator bine pregatit
  2. continut bine structurat
  3. audienta potrivita
  4. promovare

Toate aceste 4 mari ingrediente si cum anume se combina ele pentru a da reteta unui webinar de succes vor face obiectul acestui curs inregistrat care va contine atat materiale video, cat si in format .pdf.
In cadrul cursului, vom acorda atentie inclusiv mijloacelor tehnice si aplicatiilor care ne ajuta in conceperea, promovare si livrarea unui webinar de succes.

Obiectiv curs:
Cursul isi propune sa ofere participantelor un ghid practic pentru conceperea si organizarea unui webinar.
Pe parcursul cursului, participantele vor invata pas cu pas cum sa isi organizeze propriul lor webinar, iar exercitiile practice si feed-back-ul venit de la trainer pe email ii va motiva sa isi lanseze propriul lor eveniment.

Audienta:
Cursul se adreseaza femeilor antreprenor sau freelancer care vor sa isi valorifice cunostintele si experienta prin intermediul unor webinarii pe diverse teme de business sau lifestylem precum si femeilor care vor sa faca o afacere din activitatea de sustinere a webinariilor sau cursurilor inregistrate.

Trainer:
Alina Bota - Trainer Certificat cu peste 20 de ani de experienta in:
-conceperea de sisteme de de training pentru angajati si antreprenori
-conceperea materialelor de curs (prezentari, manualul trainerului, manualul participantului etc..)
-livrarea de traininguri, seminarii, seminarii de motivare, conferinte, webinarii sau cursuri inregistrate.
Inca din anul 2000, in cursurile si seminariile sustinute de catre Alina Bota au participat peste 10.000 de angajati sau antreprenori.

Testimoniale:

Am cunoscut-o pe Alina Bota acum câțiva ani in urma participării la un workshop. De atunci particip de câte ori am ocazia la orice curs sau workshop predă. Pot sa spun că am învățat foarte mult de la ea! Încet, încet am ieșit din zona mea de confort și asta doar datorită încrederii pe care am dobândit-o lucrâd cu Alina! Vrei sa crești, vrei sa ieși din zona de confort? Categoric Alina Bota e omul cu care poți să colaborezi! Încearcă și nu vei regreta!

Claudia Rogozan - Expert Contabil

Webinarul la care am participat a fost cea mai buna investitie pe care puteam sa o fac. Acum stiu clar ce fac bine si ce trebuie sa imbunatatesc pentru a avea succes. Multumesc!

Iuliana Sosu - Antreprenor

A fost super distractiv si foarte util tot ce am invatat cursul despre webinarii! Multumim, Bota Alina!

Monica S. - Team Leader

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE